Dienstverlening

Bent u op zoek naar personeel? Zowel voor een tijdelijke opdracht, als voor opdrachten van onbepaalde duur? Als expert op de arbeidsmarkt spreken wij de taal van het MKB. Daarnaast hebben wij een Onsite
Serviceconcept ontwikkeld, waarbij wij op maat en in samenspraak met u invulling geven aan een large account dienstverlening.

Stijgt de werkdruk en kan een uitzendkracht u hierin ondersteunen? Heeft u nood aan een tijdelijke vervanging van een collega? Of is er ruimte voor een nieuwe medewerker?

Bij SD Worx Staffing Solutions helpen wij u graag met het invullen van al deze vacatures. Wij bieden zowel de kennis als volledig geïntegreerde systemen om de persoonlijke doelen, attitudes, waarden en verwachtingen van kandidaten te matchen met die van uw bedrijf.

U kan bij ons terecht voor verschillende diensten:
 • Uitzenden
 • Werving & Selectie
 • Payrolling
 • Detachering
 • Direct Search & Interim Management

 • Uitzenden: Zit jouw bedrijf met werkpieken, tijdelijk personeelstekort of bijzondere projecten en hebben jullie behoefte aan flexibiliteit? Dan kan uitzendwerk de oplossing zijn. Wil je meer weten over de voordelen en ons aanbod op het gebied van uitzenden? Klik hier voor meer informatie.
   
 • Werving & Selectie: Heeft jouw organisatie ruimte voor een nieuwe medewerker die jullie graag zelf een dienstverband willen aanbieden maar hebben jullie niet de tijd of expertise om een gedegen selectietraject op te zetten? Via Werving & Selectie nemen wij het werving & selectietraject uit handen. Als jullie de perfecte kandidaat hebben gekozen kunnen jullie de kandidaat na een interimperiode of direct contract aanbieden.
   
 • Payroll: Schakelt u uw personeel regelmatig op tijdelijke basis in en wil u de loonadministratie uit handen geven? Dat kan via Easymatch.
   
 • Detachering: Engineering is techniek in optima forma. Het voorbereiden van nieuwe bedrijfsprocessen en het optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen is het werkterrein van Trento Engineering.
   
 • Direct & Interim Management: Bent u met uw bedrijf op zoek naar (direct) search en werving en selectie van professionals voor vaste en interim posities van senior middenkader tot en met directieniveau en toezichthoudende posities? Neem dan contact op met de consultants van Equipe-bv.

Je C.V. wordt verwerkt...
Upload je CV om direct op deze vacature te reageren.
óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier inschrijven   Inschrijfformulier

Vacature Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!