Onze specialisaties

Binnen SD Worx Staffing Solutions zijn we actief in volgende vakgebieden: industrie, logistiek en office.

Via gespecialiseerde teams, met kennis van de lokale (arbeids)markt wordt de personele vraag van opdrachtgevers, zowel op tijdelijke als op permanente basis, ingevuld. Wij beschikken over een groot en veelzijdig bestand van gemotiveerde flexwerkers die snel ingezet kunnen worden. Zo krijgt u een snelle oplossing voor uw personeelsvraag.

  • Onze expertise domeinen in de industrie zijn o.a.: productiemedewerkers, operators, onderhoudsmonteurs, quality control, supervisors en teamleiders.
  • Onze expertise domeinen in de logistiek zijn o.a.: magazijn/logistiek medewerkers, orderpickers, hef- /reachtruckchauffeurs en teamleiders.
  • Onze expertise domeinen in office zijn o.a.: contact services, callcenter , administratief, receptionist(e)/telefonist(e), financieel, sales&marketing, management/operation support, HR&legal.

Kwaliteit en zekerheid gegarandeerd door certificeringen

SD Worx Staffing Solutions wilt haar opdrachtgevers en medewerkers altijd het beste bieden, dus ook op het gebied van kwaliteit en zekerheid. Daarom zijn wij aangesloten bij de Algemene Bond voor Uitzendkrachten (ABU). Daarnaast hebben wij meerdere certificeringen en keurmerken.

Je C.V. wordt verwerkt...
Upload je CV om direct op deze vacature te reageren.
óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier inschrijven   Inschrijfformulier

Vacature Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!