Hoe kom jij over op het internet?

Je hebt vast wel eens gehoord dat Google ‘alles weet‘. Dat is wat overdreven. Maar heb jij een idee van wat er over jou te vinden is en hoe jij overkomt op het internet?

Daarom is het interessant om dit zelf eens te onderzoeken en uit te testen. Typ je naam in bij Google (of gebruik eventueel ook eens een andere zoekmachine). Je weet maar nooit wat er over jou te vinden valt. Stel jezelf daarna de volgende vraag: wat zegt dit over mij? Past dit bij het beeld dat ik van mezelf naar buiten wil brengen?

Misschien zijn sommige van je berichten op Facebook of Twitter onbedoeld in het openbaar verschenen? Wie weet zijn bepaalde foto‘s privé en wil je deze niet laten zien aan mensen die jou niet kennen.

Moet je daarom bang zijn voor het internet? Nee, absoluut niet. Het is net een handige manier om je zoektocht naar een nieuwe job kenbaar te maken. Je kunt laten weten dat je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, je kunt je netwerk uitbreiden of misschien wel een origineel cv online verspreiden? Blijf dus niet bij de pakken neer zitten en ga aan de slag!


Meer Tips & Tricks

Je C.V. wordt verwerkt...
Upload je CV om direct op deze vacature te reageren.
óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier inschrijven   Inschrijfformulier

Vacature Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!