Overzicht vestigingen

Welkom bij SD Worx Staffing Solutions Breda

Inschrijven

Ben je van plan ons te bezoeken?
Je bent van harte welkom!

Bezoekadres

Breda
Teteringsedijk 184
4817 ML Breda
 +31 767 90 16 20

 Routebeschrijving

Online inschrijven

SD Worx Staffing Solutions uitzendbureau Breda

Welkom bij uitzendbureau SD Worx Staffing Solutions!

Welke vacatures heeft ons uitzendbureau in Breda?

Er zijn volop kansen om via Uitzendbureau SD Worx Staffing Solutions te werken in Breda. Wij hebben een groot aanbod aan vacatures: parttime, fulltime of een baan met uitzicht op een vast dienstverband. Wij bieden o.a. vacatures aan als: productiemedewerker, heftruckchauffeur, operator, logistiek medewerker, magazijn medewerker, laborant, inpakker / verpakker, customer service representative, administratief medewerker, logistiek administratief medewerker, financieel medewerker, financial analyst, controller, supply chain medewerker, callcenter agent, inkoop medewerker, management assistant en HR medewerker.

Ben jij op zoek naar werk in of rond Breda? Bekijk dan hieronder de vacatures van onze vestiging in Breda. Zie jij jouw droombaan er tussen staan? Solliciteer dan direct online of neem direct contact op met één van onze consultants van ons uitzendbureau in Breda.

Heb je niet gevonden wat je zoekt? Maak dan een Vacature Alert aan. Je ontvangt elke week een e-mail met de nieuwste vacatures in Breda en omstreken!

Uitzendbureau SDWorx Staffing Solutions in Breda

Wil jij een bezoekje brengen aan ons uitzendbureau in Breda? De koffie staat klaar, dus loopt gerust een keer bij ons binnen. Onze intercedenten gaan graag voor jou op zoek naar de best passende baan.