Overzicht vestigingen

Welkom bij SD Worx Staffing Solutions Eindhoven

Inschrijven

Ben je van plan ons te bezoeken?
Je bent van harte welkom!

Bezoekadres

Eindhoven
Edenstraat 4a
5615 GA Eindhoven
 +31 40 799 98 50

 Routebeschrijving

Online inschrijven

SD Worx Staffing Solutions uitzendbureau Eindhoven

Welkom bij uitzendbureau SD Worx Staffing Solutions!

Welke vacatures heeft ons uitzendbureau in Eindhoven?

Er zijn volop kansen om via Uitzendbureau SD Worx Staffing Solutions te werken in Eindhoven. Wij hebben een groot aanbod aan vacatures: parttime, fulltime of een baan met uitzicht op een vast dienstverband. Wij bieden o.a. vacatures aan als: productiemedewerker, heftruckchauffeur, operator, logistiek medewerker, magazijn medewerker, laborant, inpakker / verpakker, customer service representative, administratief medewerker, logistiek administratief medewerker, financieel medewerker, financial analyst, controller, supply chain medewerker, callcenter agent, inkoop medewerker, management assistant en HR medewerker.

Ben jij op zoek naar werk in of rond Eindhoven? Bekijk dan hieronder de vacatures van onze vestiging in Eindhoven. Zie jij jouw droombaan er tussen staan? Solliciteer dan direct online of neem direct contact op met één van onze consultants van ons uitzendbureau in Eindhoven.

Heb je niet gevonden wat je zoekt? Maak dan een Vacature Alert aan. Je ontvangt elke week een e-mail met de nieuwste vacatures in Eindhoven en omstreken!

Uitzendureau SDWorx Staffing Solutions in Eindhoven

Wil jij een bezoekje brengen aan ons uitzendbureau in Eindhoven? De koffie staat klaar, dus loopt gerust een keer bij ons binnen. Onze intercedenten gaan graag voor jou op zoek naar de best passende baan.