Overzicht vestigingen

Welkom bij SD Worx Staffing Solutions Groningen

Inschrijven

Ben je van plan ons te bezoeken?
Je bent van harte welkom!

Maandag t/m vrijdag:
08.30u - 17.30u


Bezoekadres

Groningen
Hereplein 1
9711 GA Groningen
 +31 507 99 90 50

 Routebeschrijving

Online inschrijven

SD Worx Staffing Solutions uitzendbureau Groningen

Welkom bij uitzendbureau SD Worx Staffing Solutions Groningen! Ons uitzendbureau is gelegen in het hartje van Groningen en is onze meest Noordelijke vestiging in Nederland. Het team bestaat uit vijf enthousiaste collega’s die dagelijks met veel plezier klaarstaan om de juiste match te maken tussen werkzoekenden en opdrachtgevers. Ons werkgebied betreft met name de stad en provincie Groningen, maar ook in Drenthe en Friesland hebben we regelmatig interessante banen beschikbaar.


Welke vacatures heeft ons uitzendbureau in Groningen?

Er zijn volop kansen om via uitzendbureau SD Worx Staffing Solutions te werken in Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in de branches logistiek, industrie en office, tevens bieden wij ook vacatures aan in de groenvoorziening. Je kunt hierbij onder andere denken aan functies als logistiek medewerker, hef- en reachtruckchauffeur, productiemedewerker en medewerker groenvoorziening. Op het gebied van office kun je denken aan administratieve functies. Wij bieden zowel parttime als fulltime functies aan, tevens is er bij verschillende opdrachtgevers uitzicht op een vast dienstverband.

Ben jij op zoek naar werk in of rond Groningen? Bekijk dan hieronder de vacatures van onze vestiging in Groningen. Zie jij jouw droombaan er tussen staan? Solliciteer dan direct online of neem direct contact op met één van onze intercedenten van ons uitzendbureau in Groningen.

Heb je niet gevonden wat je zoekt? Maak dan een Vacature Alert aan. Je ontvangt elke week een e-mail met de nieuwste vacatures in Groningen en omstreken!


Uitzendbureau SD Worx Staffing Solutions in Groningen

Wil jij een bezoekje brengen aan ons uitzendbureau in Groningen? De koffie staat klaar, dus loopt gerust een keer bij ons binnen. Onze intercedenten gaan graag voor jou op zoek naar de best passende baan.