Overzicht vestigingen

Welkom bij SD Worx Staffing Solutions Nijmegen

Inschrijven

Ben je van plan ons te bezoeken?
Je bent van harte welkom!

Maandag t/m vrijdag:
08.30u - 17.30u

Bezoekadres

Nijmegen
Burgemeester Hustinxstraat 98
6512 AG Nijmegen
 +31 247 99 90 10

 Routebeschrijving

Online inschrijven
Nijmegen is de oudste stad van Nederland en telt 176.707 inwoners. Het is daarmee de grootste stad van Gelderland en Oost-Nederland en daarnaast de tiende van Nederland. Wij hebben vacatures in: Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Ewijk, Malden, Weurt, Elst en Oosterhout.

Welke vacatures heeft ons uitzendbureau in Nijmegen?

Er zijn volop kansen om via uitzendbureau SD Worx Staffing Solutions te werken in Nijmegen. Wij hebben een groot aanbod aan vacatures: parttime, fulltime of een baan met uitzicht op een vast dienstverband. Dit doen wij op basis van uitzenden, detacheren en werving & selectie. Wij bieden o.a. vacatures aan als: logistiek medewerker, orderpicker, heftruck / reachtruckchauffeur, productiemedewerker, assemblagemedewerker, monteurs, assemblagemonteur en diverse banen in administratie zoals; hr medewerker, planner, administratief medewerker, customer service medewerker.

Ben jij op zoek naar werk in of rond Nijmegen? Bekijk dan hieronder de vacatures van onze vestiging in Nijmegen. We hebben een blijvend wisselend aanbod in vacatures!

Zie jij jouw droombaan er tussen staan? Solliciteer dan direct online of neem direct contact op met één van onze intercedenten van ons uitzendbureau in Nijmegen.

Heb je niet gevonden wat je zoekt? Maak dan een Vacature Alert aan. Je ontvangt elke week een e-mail met de nieuwste vacatures in Nijmegen en omstreken!

Uitzendbureau SD Worx Staffing Solutions in Nijmegen

Wil jij een bezoekje brengen aan ons uitzendbureau in Nijmegen? De koffie staat klaar, dus loopt gerust een keer bij ons binnen. Onze collega’s staan met veel enthousiasme voor je klaar om de leukste baan te matchen bij jouw wensen!