Overzicht vestigingen

Welkom bij Onsite Services DHL Parcel Zwolle

Inschrijven

Ben je van plan ons te bezoeken?
Je bent van harte welkom!

Uitsluitend op afspraak

Bezoekadres

Onsite Services DHL Parcel Zwolle
Lingenstraat 3
8028 PM Zwolle
 +31 6 36 39 29 11

 Routebeschrijving

Online inschrijven

SD Worx Staffing Solutions bij DHL Parcel Zwolle

Welkom bij ons Onsite Service uitzendbureau binnen DHL Parcel Zwolle. Op het industrieterrein Hessenpoort is DHL Parcel gevestigd. DHL Parcel zorgt ervoor dat alle pakketten uit de regio gesorteerd worden voor de particuliere en zakelijk markt.


Welke vacatures heeft ons Onsite Service uitzendbureau bij DHL Parcel in Zwolle?

Er zijn volop kansen om via uitzendbureau SD Worx Staffing Solutions te werken bij DHL Parcel in Zwolle. Wij hebben een ruim aanbod aan vacatures: Pakket sorteerders, logistiek medewerkers, magazijn medewerker en heftruckchauffeurs. zowel parttime als fulltime. We bieden een baan voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband. Doordat wij voornamelijk in de avonden en nachten werken is dit de ideale baan om te combineren met school, gezin en andere bezigheden.Wil jij werken bij DHL Parcel in Zwolle? Bekijk dan hieronder de vacatures. Zie jij jouw droombaan er tussen staan? Solliciteer dan direct online of neem contact op met Teresia of Santana. De koffie staat klaar, dus maak gerust een afspraak voor een persoonlijke kennismaking en rondleiding.

Heb je niet gevonden wat je zoekt? Maak dan een Vacature Alert aan. Je ontvangt elke week een e-mail met de nieuwste vacatures in Zwolle en omstreken!