Overzicht vestigingen

Welkom bij Onsite Services Mitsubishi Motor Europe

Inschrijven

Ben je van plan ons te bezoeken?
Je bent van harte welkom!

Uitsluitend op afspraak

Bezoekadres

Onsite Services Mitsubishi Motor Europe
Mitsubishi Avenue 1
6121 SH Born
 +31 46 400 4616

 Routebeschrijving


Stel je vraag


Online inschrijven

SD Worx Staffing Solutions bij Mitsubishi Motor Europe

Welkom bij ons On Site Services uitzendbureau binnen Mitsubishi Motors Europe. Op de Mitsubishi Avenue 1 in Born is Mitsubishi Motors Europe gevestigd. Hier werken wij samen met onze klant op locatie in ons eigen On Site Services kantoor. Zo staan wij iedere dag klaar voor onze medewerkers!


Welke vacatures heeft ons Onsite Service uitzendbureau bij Mitsubishi Motor Europe in Born?

EEr zijn volop kansen om via uitzendbureau SD Worx Staffing Solutions te werken bij Mitsubishi Motors Europe in Born. Wij hebben een ruim aanbod aan logistieke vacatures zoals Orderpicker, Inpakker van goederen, Omstapelaar van goederen, Expeditie medewerker en Chauffeur op de maatwerk trucks binnen Mitsubishi Motors Europe.


Wil jij werken bij Mitsubishi Motor Europe in Born?

Bekijk dan hieronder de vacatures. Zie jij jouw droombaan er tussen staan? Solliciteer dan direct online of neem direct contact op met onze accountspecialisten, Maud en Chantal. Zij vertellen je graag meer over ons ruim aanbod aan vacatures en wat SD Worx en Mitsubishi Motors Europe jou verder te bieden hebben. Hierbij valt te denken aan o.a. de mogelijkheid tot structurele uren, opleidingskansen en toekomstperspectief in de vorm van een contract bij de klant behoren op termijn tot de mogelijkheden. Wij heten je graag welkom om de sfeer te komen proeven binnen ons mooie magazijn tijdens een persoonlijk gesprek en rondleiding.

Heb je niet gevonden wat je zoekt? Maak dan een Vacature Alert aan. Je ontvangt elke week een e-mail met de nieuwste vacatures in Born en omstreken!


SD Worx Staffing Solutions bij Mitsubishi Motor Europe

Wil jij een bezoek brengen aan ons On Site Services uitzendbureau bij Mitsubishi Motors Europe in Born? De koffie staat klaar, dus maak gerust een afspraak. Onze accountspecialisten, Maud en Chantal, gaan graag voor jou op zoek naar de best passende baan.