Overzicht vestigingen

Welkom bij SD Worx Staffing Solutions Utrecht

Inschrijven

Ben je van plan ons te bezoeken?
Je bent van harte welkom!

Bezoekadres

Utrecht
Reykjavikstraat 1
3543KB Utrecht
 +31 307 99 85 90

 Routebeschrijving

Online inschrijven
Welkom bij uitzendbureau SD Worx Staffing Solutions Utrecht! Ons uitzendbureau is gelegen in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn en is de nieuwste vestiging in Nederland. Het team bestaat uit enthousiaste en gedreven collega’s die dagelijks met veel plezier klaarstaan om de juiste match te maken tussen werkzoekenden en opdrachtgevers. Ons werkgebied betreft met name de stad en provincie Utrecht, maar ook in Noord-Holland en Gelderland hebben we regelmatig interessante banen beschikbaar.

Welke vacatures heeft ons uitzendbureau in Utrecht?

Er zijn volop kansen om via uitzendbureau SD Worx Staffing Solutions te werken in Utrecht en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in de branches logistiek, industrie en office, tevens bieden wij ook vacatures aan in de groenvoorziening. Je kunt hierbij onder andere denken aan functies als logistiek medewerker, hef- en reachtruckchauffeur, productiemedewerker en medewerker groenvoorziening. Op het gebied van office kun je denken aan administratieve, commerciële, en financiële functies.

Wij bieden zowel parttime als fulltime banen aan, tevens is er bij verschillende opdrachtgevers uitzicht op een vast dienstverband. Ben jij op zoek naar werk in of rond Utrecht? Bekijk dan hieronder de vacatures van onze vestiging in Utrecht. Zie jij jouw droombaan er tussen staan? Solliciteer dan direct online of neem direct contact op met één van onze consultants van ons uitzendbureau in Utrecht.

Heb je niet gevonden wat je zoekt? Maak dan een Vacature Alert aan. Je ontvangt elke week een e-mail met de nieuwste vacatures in Utrecht en omstreken!

Uitzendbureau SD Worx Staffing Solutions in Utrecht

Wil jij een bezoekje brengen aan ons uitzendbureau in Utrecht? De koffie staat klaar, dus bel ons gerust voor een afspraak. Onze intercedenten gaan graag voor jou op zoek naar de best passende baan.