Alle bedrijven

Werken bij apt Extrusions B.V.

apt Extrusions B.V. in Roermond is een zelfstandig opererende onderneming en onderdeel van een internationale groep van bedrijven die aluminium profielen vervaardigt en bewerkt. In Roermond werken ca. 150 medewerkers die primair de Benelux, UK en Scandinavië bedienen en een omzet realiseren van ca. € 75 miljoen per jaar. De belangrijkste afzetmarkten zijn bouw, automotive en industrie.

Arbeidsinformatie
apt Extrusions B.V. biedt haar medewerkers primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van de Metalektro Cao binnen een informele bedrijfscultuur.

Bekijk ook ons fotoalbum op Facebook!
SD Worx Staffing Solutions is een uitzendbureau met werknemers die zich optimaal voor je inzetten. Sinds februari ben ik werkzaam bij apt Extrusions B.V. als productiemedewerker. Ik ben begonnen als assistent van de zaagoperator, na enkele weken kreeg ik het nieuws dat ze mij intern wilde opleiden tot 1e zaagoperator. Ik ben SD Worx Staffing Solutions zeer dankbaar voor deze kans. Ze staan te allen tijde voor je klaar en ze houden zich aan de gemaakte afspraken.

Productiemedewerker

vacatures
Routebeschrijving

656 vacatures

 filteren

Filters

Functie 

Plaats 

Staat jouw droombaan bij apt Extrusions B.V. er niet bij?

Laat hier je gegevens achter!

Online inschrijven


Bezoekadres

apt Extrusions B.V.
Industrieweg 8
6045 JG Roermond
www.apt-alu-products.com

Je C.V. wordt verwerkt...
Upload je CV om direct op deze vacature te reageren.
óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier inschrijven   Inschrijfformulier

Vacature Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!