Alle bedrijven

Werken bij apt Extrusions B.V.

apt Extrusions B.V. is een modern, ambitieus en internationaal productiebedrijf dat aluminium profielen maakt voor bouw, automotive en industrie. Tot hun competenties behoren o.a. extrusie, oppervlaktebehandeling (anodiseren) en mechanische bewerking. apt Extrusions onderscheidt zich door kundige, efficiënte en klantgerichte oplossingen aan marktleiders in hun branche aan te bieden. Voor de vestiging in Roermond zijn wij voor diverse afdelingen o.a. op zoek naar:
 • Operators
 • Leerling Operators
 • Leerling Monteurs Technische Dienst.
Zie jij jezelf werken bij apt Extrusions of wil jij graag Operator of Monteur Technische Dienst worden, maar heb je het diploma nog niet? Dan is dit je kans! Bij onze opdrachtgever apt Extrusions in Roermond kun je namelijk ook een leer-werk traject volgen.

Meer informatie over al onze vacatures, lees je hieronder.

Arbeidsinformatie
 • Een structurele fulltime functie met uitzicht op een contract bij apt Extrusions;
 • Indien je een opleiding start, krijg je een geheel betaalde erkende (technische) opleiding;
 • Mogelijkheden om cursussen te volgen (o.a. heftruck/bovenloopkraan/hoogwerker);
 • Persoonlijke ontwikkeling in een goede en leuke sfeer, als je start wordt je gekoppeld aan een collega die je volledig inwerkt en blijft begeleiden.
 • Een zelfstandige functie in een leuk team;
 • Reiskostenvergoeding, afhankelijk van woon-werk afstand;
 • Omdat je in ploegen werkt, wordt je beloond met mooie ploegentoeslag;
 • Jouw salaris groeit mee met de collectieve Cao verhogingen, jouw aantrekkelijk startsalaris is dus nog maar het begin!
 • Je werkt bij een groeiend bedrijf dat al meer dan 50 jaar solide staat.Afdelingen apt Extrusions

Oppervlakte behandeling afdeling (OVB)
Anodiseren (oftewel oppervlaktebehandeling) wordt voor aluminium veelvuldig toegepast, maar wat is het nu eigenlijk? Kort gezegd: Anodiseren is een kunstmatig aangebrachte verdichte aluminium oxide (zuurstof) laag onder invloed van stroom in een nat chemisch proces.

Second Operations afdeling (Zaag afdeling)
In het kleine bewerkingscentrum (ook wel second operations genoemd), worden profielen op wens van de klant op diverse afmetingen gezaagd. Hiervoor heeft apt Extrusions een MPS en Spindel zaag. Tevens hebben zij een machine voor CNC bewerking (computer gestuurde regeling) om profielen te zagen en te fresen.

Pers/ Extrusie afdeling
Als extrusie bedrijf extrudeert apt Extrusions profielen. Wat is nu extrusie? Kort gezegd is het een plastisch vormgevingsproces waarin een voorverwarmd stuk aluminium (perspalen) onder grote druk door een matrijs (mal) geperst wordt en profielen als “tandpasta” uit de matrijs komen.

Correctie afdeling
Het begint allemaal op de afdeling Correctie. Hier worden matrijzen die nodig zijn om de profielen te maken gereed gemaakt voor de productie.

Verpakking afdeling (Material Handling)
Het eerste dat de klanten zien als de profielen aangeleverd worden is de verpakking. Binnen de afdeling Verpakking (Materials Handling) worden alle profielen volgens de wens van de klant aan de verpakkingsinstallatie ingepakt en klaargemaakt voor verzending.

Verlading afdeling (Logistieke afdeling)
Als de profielen gemaakt en netjes ingepakt zijn komt de afdeling Verlading in actie. Zij maken de producten verder gereed voor verzending.

Technische dienst afdeling
Met het grote machine park is het belangrijk dat alle machines en installaties (extrusie persen, de baden van de oppervlakte behandeling, de verpakkingsinstallatie, bovenloopkranen etc.) altijd goed functioneren. Storingen in besturing en werking zijn van grote invloed op het productie proces. De afdeling Technische Dienst zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.vacatures
Routebeschrijving

765 vacatures

 filteren

Staat jouw droombaan bij apt Extrusions B.V. er niet bij?

Laat hier je gegevens achter!

Online inschrijven


Bezoekadres

apt Extrusions B.V.
Industrieweg 8
6045 JG Roermond
www.apt-alu-products.com

Je C.V. wordt verwerkt...
Upload je CV om direct op deze vacature te reageren.
óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier inschrijven   Inschrijfformulier

Vacature Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!