Werken bij Belden

Belden is van origine een Amerikaans bedrijf, gespecialiseerd in het produceren van kabels en draden. Ze zijn voornamelijk actief in media, entertainment en ruimtevaartsector. Projecten waarvoor ze ook broadcast- en communicatiekabels produceren zijn bijvoorbeeld de Olympische
Spelen en het WK-voetbal. Onlangs heeft het bedrijf de award ‘Great Place To Work’ in de wacht gesleept, wat hun betrokkenheid naar hun medewerkers meer dan onderstreept. Er werken 200 medewerkers in Venlo, verdeeld over twee vestigingen; de Plant en het Distributiecentrum.


Arbeidsinformatie
Belden is opzoek naar operators voor de vestiging Plant. Dit mogen ook ervaren productiemedewerkers met een technische achtergrond zijn. Je bedient als operator machines die kabels en draden produceert. Je voert tevens metingen uit om de kwaliteit te waarborgen en stuurt bij gedurende de processen. Middels een training-on-the-job wordt de machine je in een periode van 3 maanden helemaal eigen gemaakt.
De werkzaamheden worden uitgevoerd in een 3-ploegendienst. De werktijden zijn:
-Ochtendienst (06:00 – 14:00 uur)
-Middagdienst (14:00 – 22:00 uur)
-Nachtdienst (22:00 – 06:00 uur)

Wat bieden wij?
-Bruto uurloon van € 18,05 (inclusief ploegen- en ADV-toeslag)
-Reiskostenvergoeding (vanaf 10km)
-Training van 3 maanden on-the-job
-Uitstekende werksfeer

Wat zoeken wij?
Belden in Venlo zoekt een kandidaat die de Nederlandse taal beheerst, productie ervaring heeft opgedaan als operator of productiemedewerker en graag in 3-ploegendienst werkt.