Werken bij Brocacef B.V.

Brocacef Groep is een onderdeel van de Duitse PHOENIX Groep en werkt met en voor apothekers, huisartsen, zieken- en verpleeghuizen, leveranciers, zorgverzekeraars en consumenten. Brocacef is actief in de hele farmaceutische keten en heeft daarom een unieke positie in de Nederlandse farmaceutische zorg, zowel voor zorgconsumenten als voor de zakelijke markt. Brocacef is daarmee toonaangevend marktleider.
  • In de zakelijke markt bedient Brocacef een grote diversiteit aan zorgverleners. Van apotheken en apotheekhoudende huisartsen tot zieken-, verzorgings- en verpleeghuizen, en van farmaceutische producenten tot dierenartsen.
  • Op de consumentenmarkt is Brocacef in het hele land zichtbaar én dichtbij met een keten van ruim 500 Apotheken (320 eigen en 180 partner apotheken) en via BENU Direct.
Wat alle Brocacef bedrijven verbindt is de focus op de gezondheidszorg. De ruim 5.000 medewerkers van Brocacef Groep zijn dagelijks bezig om die zorg zo slim, persoonlijk en toegankelijk mogelijk te maken. Op die manier zetten ze zich samen in, met hun partners, voor een optimale zorgervaring, nu en in de toekomst. Wil jij kijken wat jouw mogelijkheden zijn om bij Brocacef te werken? Kijk dan snel naar onze vacatures!