Werken bij Brocacef Eindhoven

De farmaceutische groothandels van Brocacef in onder andere Amsterdam en Eindhoven ondersteunen op dagelijkse basis apotheken, apotheekhoudende huisartspraktijken, ziekenhuizen, poliklinische apotheken en dierenartspraktijken, door middel van een snelle en optimale distributie van medicijnen,
medische artikelen en OTC. Het assortiment bestaat uit ± 1900 artikelen.

De groothandel verzorgt opslag en distributie van geneesmiddelen en medische artikelen, en levert deze innight, overnight en same day aan haar klanten.
Op locatie zijn alle medewerkers dagelijks bezig met het inruimen, orderpicken en verzendklaar maken van deze artikelen.

Ook vinden er central filling activiteiten plaats in de groothandel. Deze afdeling verzorgt (herhaal)receptuur voor apotheken.
Met behulp van een automatisch systeem worden recepten per patiënt kant-en-klaar gemaakt. Dit proces wordt ook wel pakken, plakken en verpakken genoemd, wat betekent dat ze op locatie per patiënt geëtiketteerd en verpakt worden.

Fun fact: Momenteel worden de voorbereidingen getroffen voor de uitbreiding van de bestaande groothandel in Eindhoven, kortom een organisatie die groeit en dat biedt mogelijkheden.