Alle bedrijven

Werken bij Call-IT International B.V. Weert

Call-IT is een facilitair callcenter met ruime ervaring op het gebied van klantcontact. In Nederland zijn zij gevestigd in Eindhoven en Weert.

Plezier in je werk staat op nummer 1 bij Call-IT. Een hoge medewerkerstevredenheid staat derhalve bij hun voorop. De kernwaarden staan voor: resultaatgerichtheid, passie, verbondenheid, professionaliteit en
vooruitgang.
Het negatieve imago van een stressvol klantcontactcenter waar de medewerker een nummer is, kennen zij niet. Samen staan zij voor kwaliteit en klanttevredenheid welke door samenwerking met je collega's het
succes van Call-IT is; We are one of
You.

Arbeidsinformatie
Als telefonisch salesmedewerker ga je aan de slag in een dynamische omgeving, waarbij je voornamelijk met een geselecteerde doelgroep commerciële gesprekken aan gaat. Denk hierbij aan contractverlengingen, terughalen van klanten, nieuwe bestellingen bij oud klanten, informatie inwinnen bij bestaande klanten, verkopen van producten en of diensten. Kortom; variatie gegarandeerd!

Het gaat hier om een dienstverband voor een langdurige samenwerking. Jouw inzet als Commercieel Callcenter wordt gewaardeerd met een salaris volgens de CAO voor Facilitaire Contactcenters (€9,35 vanaf 22 jaar). Je oefent ook zelf invloed uit op de hoogte van jouw salaris middels verkoopbonussen. Hier bovenop kun je jaarlijks beloond worden met een passende prestatiebeoordelingsbeloning.
Sinds 2006 werkt Call-IT nauw samen met SD Worx Staffing Solutions waarbij passie en gedrevenheid de basis vormen voor ons partnership. Juist door deze betrokkenheid weet SD Worx Staffing Solutions als geen
ander welke medewerkers exact passen in de Call-IT profielen. Niet
alleen wij zijn enthousiast over SD Worx Staffing Solutions, ook onze SD Worx Staffing Solutions medewerkers zijn zeer tevreden over de samenwerking. Tevreden werknemers, daar gaat het immers om!!

Victor Wuts
HR Manager

vacatures
Routebeschrijving

646 vacatures

 filteren

Filters

Functie 

Plaats 

Staat jouw droombaan bij Call-IT International B.V. Weert er niet bij?

Laat hier je gegevens achter!

Online inschrijven


Bezoekadres

Call-IT International B.V. Weert
Schatbeurderlaan 10
6002 ED Weert

Je C.V. wordt verwerkt...
Upload je CV om direct op deze vacature te reageren.
óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier inschrijven   Inschrijfformulier

Vacature Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!