Alle bedrijven

Werken bij Chromaflo Technologies Europe BV

Chromaflo Technologies Europe BV is de meest toonaangevende leverancier van geavanceerde kleurenmengsystemen. Wij bieden een complete oplossing voor de uitgestelde productie van kleur. Wij zijn actief in de hele wereld. Ons personeel (900) is gevestigd in 11 landen en wij verkopen kleurenmengtoepassingen via een uitgebreid netwerk van lokale vertegenwoordigers.

Chromaflo Technologies Europe BV werd opgericht in 2000. Het bedrijf heeft zijn wortels in drie pionierondernemingen: Tikkurila-CPS, Winter Bouts en Corob. De ontwikkeling van onze kleurenmengconcepten dateert van de jaren 1960. Chromaflo Technologies Europe BV heeft dus al meer dan 40 jaar ervaring in de kleurenmengsector.Chromaflo Technologies Europe BV heeft een unieke concurrentiepositie ontwikkeld. Wij zijn de enige grote leverancier die alle benodigde onderdelen van kleurenmengsystemen kan bieden voor een groot aantal verschillende klanten, zoals verffabrikanten, detailhandelsketens, leer- en plasticfabrikanten en verfwinkels via verffabrikanten.

Onze producten bestaan uit een grote verscheidenheid aan kleurstoffen voor verschillende soorten eindgebruik en apparatuur, van grote industriële kleurenmengmachines tot dispensers op verkooppunten. We beschikken over de modernste software om het hele kleurenmengproces te beheren. Daarnaast leveren we ondersteuning en service aan onze klanten. Met onze ontwerpdienst en verscheidenheid aan tools, zoals kleurenwaaiers en kleurenchips, kunnen we onze klanten ook helpen op het gebied van kleurenmarketing.

Arbeidsinformatie
Zeer goede arbeidsvoorwaarden en een degelijk inwerktraject.Mijn naam is Jovy van der Veen en ben 24 jaar oud. Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Chromaflo Technologies in Sittard. Via SD Worx Staffing Solutions Sittard ben ik begonnen met een combinatie functie waarbij ik afwisselde tussen het laboratorium en de productie. Deze functie beviel me heel erg goed vanwege de afwisselende werkzaamheden die ik had. Op 1 Februari 2018 heeft Chromaflo mij een rechtstreeks contract aangeboden en vanaf dat moment heb ik besloten om volledig in de productie te werken. Binnen deze afdeling ben ik met name werkzaam als correctie operator. Dit houd kort in dat de kleurenpasta die getest is op het laboratorium, wordt gecorrigeerd aan de hand van een correctieformulier die door het laboratorium is uitgeschreven. Naast de correctieplaats zijn er meer werkplekken binnen de productie van Chromaflo. Als werknemer krijg je de kans om verschillende werkplekken aangeleerd te krijgen zodat je werk divers wordt en dat je op meerdere werkplekken en allround inzetbaar bent. Hierdoor krijg je als werknemer brede ervaring in diverse werkzaamheden. Bij Chromaflo bieden ze naast de diverse werkzaamheden ook veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Zo ben ik mogen starten met een VAPRO B opleiding voor operators om nog meer technische kennis te krijgen over hoe het hele proces binnen de productie in zijn werk gaat. Het werken bij Chromaflo is heel divers. Er heerst een goede, collegiale sfeer en de teams waarin je werkt zijn hecht en op samenwerking toegespitst. Kortom: Werken bij Chromaflo loont!


Mijn naam is Eric Dassen en ik ben 39 jaar jong. In februari 2017 ben ik via SD Worx Staffing Solutions begonnen bij Chromaflo Technologies B.V. te Maastricht in de functie van Allround Operator. De tijd in Maastricht heb ik als zeer prettig ervaring, omdat er een collegiale sfeer hangt en de werkzaamheden in de productie erg afwisselend en leerzaam zijn. Ik heb dan ook in Maastricht de kans gekregen om aan de opleiding Vapro B te beginnen. Deze heb ik inmiddels met goed resultaat kunnen afronden. Sinds januari 2019 ben ik op contract door de klant genomen en heb ik een overstap naar de plant in Sittard gemaakt. Hier houd ik me bezig met een nieuw pilot project, waarbij ik mijn opgedane kennis door de Vapro B opleiding in de praktijk kan toepassen. Ik vind het werk bij Chromaflo te Sittard uitdagend en ga elke dag met plezier naar mijn werk!


vacatures
Routebeschrijving

656 vacatures

 filteren

Filters

Functie 

Plaats 

Staat jouw droombaan bij Chromaflo Technologies Europe BV er niet bij?

Laat hier je gegevens achter!

Online inschrijven


Bezoekadres

Chromaflo Technologies Europe BV
Nusterweg 98
6136 KV Sittard
t +31 (0)46 457 01 00
www.chromaflo.com

Je C.V. wordt verwerkt...
Upload je CV om direct op deze vacature te reageren.
óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier inschrijven   Inschrijfformulier

Vacature Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!