Alle bedrijven

Werken bij Dalli De Klok B.V.

Dalli de Klok B.V. in Hoensbroek maakt deel uit van de Dalli Group, een van oorsprong Duits familiebedrijf, dé Private Label fabrikant. Dalli de Klok B.V. is een productieonderneming die zich toelegt op de productie van vloeibare wasproducten, zoals textielhoofd- en fijnwasmiddelen en wasverzachters. De klanten zijn grote retail organisaties met de Europese en hoofdzakelijk Duitse afzetmarkt.

Arbeidsinformatie
Dalli de Klok B.V. is regelmatig op zoek naar Operators Aanmaak, Operators Afvul, Hef- en Reachtruckchauffeurs en Oproepkrachten voor hun productie.

Ze heeft een eigen ondernemings-cao en kent uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De meeste werkzaamheden vinden plaats in een 3-ploegenrooster. Check onze openstaande vacatures en
reageer direct indien jij interesse
hebt om te werken bij dit mooie bedrijf!


De samenwerking tussen SD Worx Staffing Solutions en Dalli de Klok is al sinds jaar en dag een feit. Door de goede kennis van de organisatie, de betrokkenheid van de SD Worx Staffing Solutions-medewerkers en de duurzaamheid in het partnership, is SD Worx Staffing Solutions altijd in staat gebleken de juiste kandidaten voor onze organisatie te werven en te selecteren.

Norbert Smeets
Hoofd Personeel & Organisatie

vacatures
Routebeschrijving

765 vacatures

 filteren

Filters

Functie 

Plaats 

Staat jouw droombaan bij Dalli De Klok B.V. er niet bij?

Laat hier je gegevens achter!

Online inschrijven


Bezoekadres

Dalli De Klok B.V.
De Koumen 12
6433 KD Hoensbroek
www.dalli-group.com/dalligroupe/?article=41

Je C.V. wordt verwerkt...
Upload je CV om direct op deze vacature te reageren.
óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier inschrijven   Inschrijfformulier

Vacature Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!