Alle bedrijven

Werken bij DHL Kampen

DHL Supply Chain verzorgt sinds 2016 het gehele logistieke proces voor het bedrijf Wärtsilä in Kampen. We zijn gevestigd op het industrieterrein Haatland/Kampen Noord. Wärtsilä is een internationaal opererend bedrijf met het hoofdkantoor in Helsinki, Finland. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen van geavanceerde technologieën en producten voor schepen en energiemarkt. In Kampen zit het centrale magazijn voor de zogeheten spare parts. Naast het correct opslaan van de goederen in het centrale en volledig computer gestuurd magazijn zorgt DHL Supply Chain ervoor dat de orders die waar dan ook ter wereld besteld worden, door ons correct gepickt, verpakt en verzendklaar worden gemaakt. De meeste goederen en onderdelen worden middels vrachtwagens naar de luchthaven vervoerd en per vliegtuig naar de plaats van bestemming gebracht.

Kortom een locatie waar veel afwisseling, uitdaging en ontwikkelmogelijkheden liggen.

Arbeidsinformatie
Er zijn volop kansen om via uitzendbureau SD Worx Staffing Solutions te werken bij DHL Supply Chain in Kampen. Wij hebben een ruim aanbod aan logistieke vacatures.: Warehouse operator, orderpicker, magazijn medewerker en heftruckchauffeurs. zowel parttime als fulltime. We bieden een baan voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband.


DHL is gecertificeerd als Top Employer 2019. DHL is zich bewust dat organisaties gemaakt worden door mensen, daarom biedt DHL uitstekende arbeidsomstandigheden , koestert talent, ontwikkelt op alle niveaus van de organisatie en komt op Human Resources-gebied naar voren als een leider die zijn personeelsbeleid voortdurend blijft ontwikkelen en optimaliseren.

Zou jij bij SD Worx Staffing Solutions voor deze geweldige opdrachtgever willen werken? Daar staat natuurlijk wat tegenover, naast een prima salaris en een fijne werksfeer ga je aan de slag in een high tech omgeving waar veel mogelijkheden liggen. Er wordt veel tijd gestoken in de ontwikkeling van onze mensen. Je kan diverse opleidingen en trainingen volgen. Ook het behalen van je hijscertificaat, heftruckcertificaat en EPT behoort tot de mogelijkheden.

Teresia en Santana zijn dagelijks aanwezig op ons kantoor binnen DHL/ Wärtsilä, altijd fijn wanneer jouw werkgever alle ins and outs weet van je werk locatie!
Ik ben Jawad Abdelhassan,
ik werk al meer dan een jaar bij Wartsila DHL Kampen als Warehouse operator, ik ben begonnen op de afdeling Packing , hier ben ik 3 weken getraind. Tijdens mijn training heb ik geleerd hoe ik de onderdelen van de energie en maritieme markt goed dien te verpakken in houten kisten.

Elke order is anders en elke dag krijgen we nieuwe onderdelen. Dat vind ik leuk en afwisselend om te doen, op mijn werkplek verwerk ik de orders. Deze verzamel ik en maak ze gereed voor verzending naar de klant. Iedere dag hebben we performance dialog (dag start) hier word alles vertelt over ons werk en wat gebeurt in het CDC. O.a. veiligheid, KPI’s maar ook hoe het gaat met je collega’s wordt er besproken. Er is altijd ruimte voor verbetervoorstellen.

Binnen het afgelopen jaar ben ik op 3 afdelingen getraind en ik wil nog meer leren en mezelf ontwikkelen in mijn werk. Ook heb ik mijn certificaat voor de hijskraan en transport middelen (reach- en heftruck etc.) mogen behalen.

Ik bedank mijn contactpersonen van SD Worx Staffing Solutions voor de samenwerking, want wat als er een vraag is of als er iets niet duidelijk is reageren ze snel.
Hoi allemaal, ik ben Izabela.
Ik ben uitzendkracht en werk ik als warehouse medewerker bij DHL Kampen. Wat maakt werk daar zo leuk? Dat is simpel:
1. Collega's. Ze zijn altijd bereid om samen te werken, en mee te denken.
2. Opleiding. Ik ben op verschillende afdelingen getraind waardoor ik het hele proces in het bedrijf heb leren kennen, dat betekent dat werk nooit saai wordt.

Als uitzendkracht bij SD Worx Staffing Solutions heb ik nooit problemen gehad. Het personeel houdt me altijd op de hoogte. Kortom, Teresia en Santana zijn mensen die hun werk met passie vervullen.

Ik werk nu al bijna een half jaar bij DHL(Wartsila) via SD Worx Staffing Solutionsen ben tot nu toe zeer tevreden. Het werk lijkt in het begin een beetje eentonig maar is eigenlijk best afwisselend. Dat maakt het leuker. Collega's zijn vriendelijk en willen best een handje helpen indien je dat nodig hebt. Verder vind ik dat SD Worx Staffing Solutions goed te bereiken is bij vragen en als er heel veel te regelen valt bijvoorbeeld bij verlof aanvragen. Dit zorgt ervoor dat ik met plezier voor SD Worx Staffing Solutionsbij DHL wil werken.
Mvg,
Yunus Yildirim
Ik ben Anne,
22 jaar oud en ik werk bij DHL Supply Chain in Kampen via SD Worx Staffing Solutions. DHL Supply Chain Kampen werkt intern bij Wärtsilä, hier worden orders gepickt en gepackt om vervolgens naar de klant te gaan. Het leuke aan mijn werk is dat je samenwerkt met hele behulpzame collega’s van alle leeftijden en culturen. Ook wordt er getraind op bijvoorbeeld het hijsen met een kolomkraan, zagen en rijden op een pallettruck, heftruck en reachtruck. Wat ik zelf erg prettig vind is dat er bij deze trainingen rekening wordt gehouden met de snelheid waarop je iets op pakt. Zo hoef je niet langer te trainen dan nodig is en mocht je langer de tijd nodig hebben, dan is dat zeker mogelijk.

De samenwerking met SD Worx Staffing Solutions verloopt uitstekend. Zijn er persoonlijke omstandigheden, dan kun je altijd je ei kwijt. Er wordt gezorgd voor een prettige werksfeer en omgeving. Contactpersonen zijn goed bereikbaar, zowel telefonisch als via de app of mail. Problemen worden binnen een dag opgelost. Ik ben zeer tevreden!
Mijn naam is Jeffrey Kreijzer
en ik werk sinds 1 november 2017 bij DHL via SD Worx Staffing Solutions., voorheen Flexpoint. Het werk wat ik hier doe, doe ik met veel plezier omdat ik in een team werkzaam ben. De werkzaamheden die ik uitvoer zijn uitdagend, duidelijk, afwisselend en leerzaam. Ik krijg uitleg en zo kan ik mij persoonlijk ontwikkelen. Het werken in een team zie ik als een groot pluspunt omdat ik voorheen als een zelfstandige alleen werkte, het werken met collega’s doet mij goed. Het contact met SD Worx is niet alleen zakelijk maar juist ook op persoonlijk vlak erg goed. Je staat er niet alleen voor maar met elkaar werk je aan één doel, samen de klant tevreden stellen. Mede door SD Worx Staffing Solutions kan ik mij in de toekomst verder ontwikkelen om mijzelf en DHL nog beter van dienst te zijn.vacatures
Routebeschrijving

646 vacatures

 filteren

Filters

Functie 

Plaats 

Staat jouw droombaan bij DHL Kampen er niet bij?

Laat hier je gegevens achter!

Online inschrijven


Bezoekadres

DHL Kampen
Genuakade 8
8263 CG Kampen
t +31(0)6 36 39 29 11

Je C.V. wordt verwerkt...
Upload je CV om direct op deze vacature te reageren.
óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier inschrijven   Inschrijfformulier

Vacature Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!