Werken bij DHL Parcel Zwolle

​Als je gele vrachtwagens en de busjes met het rode logo ziet rijden, dan hebben we het natuurlijk over DHL. DHL en Deutsche Post vormen het grootste post- en logistiekbedrijf ter wereld en heten samen de Deutsche Post DHL Group. DHL Parcel is een multinational met ruim een half miljoen medewerkers. Dagelijks zijn er ruim 600 vrachtwagens en 1100 bestelbusjes onderweg om de pakketten te vervoeren. DHL heeft 137 depots in Nederland en 15 terminals, ook wel sorteercentra genoemd.

Op het industrieterrein Hessenpoort is DHL Parcel Zwolle gevestigd. De DHL vrachtwagens, bestelbusjes en natuurlijk bezorgers hebben we allemaal wel een keer gezien, maar wat gebeurt er nou daadwerkelijk achter de schermen bij DHL Parcel? DHL heeft verschillende klanten die zijn producten per pakketpost verstuurd. Deze pakketten komen aan op één van de terminals. Wanneer er een vrachtwagen aankomt, worden de zendingen gelost. De pakketten komen aan in colli’s, deze laad je uit en komen uiteindelijk terecht op de sorteerband. Wanneer de pakketten gesorteerd zijn worden de colli’s weer gereed gemaakt, deze worden vervolgens opgehaald door een bezorger die ze gaat bezorgen op de eindbestemming.


Arbeidsinformatie
Wanneer je werkt bij DHL maak je niet alleen deel uit van een interessant werkproces. DHL is ook gecertificeerd als Top Employer 2019!

Wij hebben een ruim aanbod aan vacatures: Pakket sorteerders, logistiek medewerkers, magazijn medewerker en heftruckchauffeurs. zowel voor minimaal 2 dagen als fulltime. We bieden een baan voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband. Doordat wij voornamelijk in de avonden en nachten werken is dit de ideale baan om te combineren met school, gezin en andere bezigheden.

Zou jij bij SD Worx Staffing Solutions voor deze geweldige opdrachtgever willen werken? Daar staat natuurlijk wat tegenover, naast een prima salaris en een fijne werksfeer ga je natuurlijk aan de slag in een super energieke werkomgeving waar ontwikkeling en talent wordt gekoesterd! Santana en Teresia zijn dagelijks bereikbaar en meerdere keren per week aanwezig op ons kantoor binnen het DHL pand, altijd fijn wanneer jou aanspreekpunt om de hoek zit!