Werken bij DHL Supply Chain Nijmegen

Binnen onze Business Unit Life Sciences & Healthcare beheren we de logistieke keten van onze klanten. De Campus Nijmegen-Veghel bedient meer dan 20 klanten in de Life Sciences & Healthcare sector die ons veelal inzetten voor Europese of Wereldwijde distributie van hun farmaceutische producten en medische hulpmiddelen. Tevens beschikt onze campus over een toonaangevende GMP verpakkingsafdeling met een cleanroom voor het produceren van land specifieke productsamenstellingen en verpakkingen. In totaal werken er op de campus dagelijks meer dan 300 medewerkers verdeeld over 3 sites. Vanwege onze groei is er in april 2019 een splinternieuw pand geopend in Wijchen om de dienstverlening optimaal te houden.

De campus is voorloper op diverse vlakken. In het oog springend is de structurele aandacht voor de team ontwikkeling van het management team en het middenkader met als doel het team aan te zetten tot inspirerend leiderschap om op die manier de bevlogenheid van onze medewerkers verder te vergroten. Respect en resultaat gaan hierbij hand in hand. We zien dat bevlogen medewerkers juist het verschil maken voor onze klanten en dat draagt bij aan onze goede werksfeer!

De combinatie van mogelijkheden in onze dienstverlening met het DNA van onze bedrijfscultuur maakt ons tot een unieke combinatie. Daarnaast is DHL gecertificeerd als Top Employer 2019. DHL is zich bewust dat organisaties gemaakt worden door mensen, daarom biedt DHL uitstekende arbeidsomstandigheden , koestert talent, ontwikkelt op alle niveaus van de organisatie en komt op Human Resources-gebied naar voren als een leider die zijn personeelsbeleid voortdurend blijft ontwikkelen en optimaliseren.