Alle bedrijven

Werken bij DHL

Als wereldwijd marktleider in expresvervoer en logistiek levert DHL oplossingen voor het beheer en transport van goederen. Wij bieden deskundige oplossingen voor expresbezorging, lucht-, zee- en landvervoer, contractlogistiek en internationale postdiensten. Onder de
naam DHL Supply Chain bieden we op maat gemaakte logistieke en industriële oplossingen op het gebied van supply chain management, warehousing, distributie, diensten met toegevoegde waarde en logistieke coördinatie.

DHL Parcel is een multinational met ruim een half miljoen medewerkers. Dagelijks zijn er ruim 600 vrachtwagens en 1100 bestelbusjes onderweg om de pakketten te vervoeren. DHL heeft 137 depots in Nederland en 15 terminals, ook wel sorteercentra genoemd.

Het wereldwijde netwerk omspant meer dan 220 landen met 380.000 medewerkers en verbindt mensen en bedrijven op een veilige en betrouwbare manier. Met specifieke oplossingen voor groeimarkten en industrieën zoals technologie, life science en gezondheidszorg,
engineering, energie, automobiliteit en retail is DHL overduidelijk gepositioneerd als 'hét logistieke bedrijf voor de hele wereld'.

Arbeidsinformatie

DHL Supply Chain Kampen

DHL Supply Chain verzorgt sinds 2016 het gehele logistieke proces voor het bedrijf Wärtsilä in Kampen. We zijn gevestigd op het industrieterrein Haatland/Kampen Noord. Wärtsilä is een internationaal opererend bedrijf met het hoofdkantoor in Helsinki, Finland. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen van geavanceerde technologieën en producten voor schepen en energiemarkt. In Kampen zit het centrale magazijn voor de zogeheten spare parts. Naast het correct opslaan van de goederen in het centrale en volledig computer gestuurd magazijn zorgt DHL Supply Chain ervoor dat de orders die waar dan ook ter wereld besteld worden, door ons correct gepickt, verpakt en verzendklaar worden gemaakt. De meeste goederen en onderdelen worden middels vrachtwagens naar de luchthaven vervoerd en per vliegtuig naar de plaats van bestemming gebracht.

DHL Supply Chain Nijmegen

Binnen onze Business Unit Life Sciences & Healthcare beheren we de logistieke keten van onze klanten. De Campus Nijmegen-Veghel bedient meer dan 20 klanten in de Life Sciences & Healthcare sector die ons veelal inzetten voor Europese of Wereldwijde distributie van hun farmaceutische producten en medische hulpmiddelen. Tevens beschikt onze campus over een toonaangevende GMP verpakkingsafdeling met een cleanroom voor het produceren van land specifieke productsamenstellingen en verpakkingen. In totaal werken er op de campus dagelijks meer dan 300 medewerkers verdeeld over 3 sites. Vanwege onze groei is er in april 2019 een splinternieuw pand geopend in Wijchen om de dienstverlening optimaal te houden.

De campus is voorloper op diverse vlakken. In het oog springend is de structurele aandacht voor de team ontwikkeling van het management team en het middenkader met als doel het team aan te zetten tot inspirerend leiderschap om op die manier de bevlogenheid van onze medewerkers verder te vergroten. Respect en resultaat gaan hierbij hand in hand. We zien dat bevlogen medewerkers juist het verschil maken voor onze klanten en dat draagt bij aan onze goede werksfeer!

DHL Supply Chain Eindhoven

Als wereldwijd marktleider in expresvervoer en logistiek levert DHL oplossingen voor het beheer en transport van goederen. Wij bieden deskundige oplossingen voor expresbezorging, lucht-, zee- en landvervoer, contractlogistiek en internationale postdiensten. Onder de naam DHL Supply Chain bieden we op maat gemaakte logistieke en industriële oplossingen op het gebied van supply chain management, warehousing, distributie, diensten met toegevoegde waarde en logistieke coördinatie.

DHL Parcel Zaltbommel

Wie kent ze niet, de gele vrachtwagens en de busjes met het rode logo, dan hebben we het natuurlijk over DHL. DHL en Deutsche Post vormen het grootste post- en logistiekbedrijf ter wereld en heten samen de Deutsche Post DHL Group.
DHL Parcel is een multinational met ruim een half miljoen medewerkers. Dagelijks zijn er ruim 600 vrachtwagens en 1100 bestelbusjes onderweg om de pakketten te vervoeren. DHL heeft 137 depots in Nederland en 16 terminals, ook wel sorteercentra genoemd. Sinds 1 september 2019 heeft

DHL Parcel heeft sinds september 2020 een nieuwe terminal, namelijk locatie Zaltbommel.

DHL Parcel Zwolle

Op het industrieterrein Hessenpoort is DHL Parcel Zwolle gevestigd. De DHL vrachtwagens, bestelbusjes en natuurlijk bezorgers hebben we allemaal wel een keer gezien, maar wat gebeurt er nou daadwerkelijk achter de schermen bij DHL Parcel? DHL heeft verschillende klanten die zijn producten per pakketpost verstuurd. Deze pakketten komen aan op één van de terminals. Wanneer er een vrachtwagen aankomt, worden de zendingen gelost. De pakketten komen aan in colli’s, deze laad je uit en komen uiteindelijk terecht op de sorteerband. Wanneer de pakketten gesorteerd zijn worden de colli’s weer gereed gemaakt, deze worden vervolgens opgehaald door een bezorger die ze gaat bezorgen op de eindbestemming.

DHL Finance Services BV Maastricht

With around 500 employees in our office in Maastricht, we have one of the most international offices in the Limburg region – with around 46 nationalities and some 39 spoken languages, our office truly represents DHL‘s ‘most international company in the world‘ saying.

The Maastricht Finance Center of Excellence is part of the DHL Express Finance Global Organization. We deliver a wide range of Finance activities to a multiple business partners within the company.

The building hosts the Global Order to Cash and the Global Financial Accounting organizations, as well as different service lines including: European Financial Accounting, European Master Data Management, European Accounts Receivable, European Key Account Desk and Controlling.

Furthermore, apart from the core-financial team, our office also hosts few other teams such as: International Training and Development, Global Customer Pricing, Business IT and the Tax & VAT Compliance team.


Artha Dermawan - Key Account Pricing Admin Agent DHL Finance Services

I’m very pleased to provide this statement for SD Worx Staffing Solutions as a Multilingual Recruitment Consultant in The Netherlands. I have been consistently impressed with Ellis’s and Yoshi’s attitude since the first day they contacted me for a job opportunity at DHL European Financial Services. During the time that they helped me with the recruitment process, SD Worx Staffing Solutions was really interested and available to help me with everything to start the new job at DHL.
Jawad Abdelhassan - Warehouse Operator

Ik werk al meer dan een jaar bij Wartsila DHL Kampen als Warehouse Operator. Ik ben begonnen op de afdeling Packing, hier ben ik 3 weken getraind. Tijdens mijn training heb ik geleerd hoe ik de onderdelen van de energie en maritieme markt goed dien te verpakken in houten kisten.

Elke order is anders en elke dag krijgen we nieuwe onderdelen. Dat vind ik leuk en afwisselend om te doen! Op mijn werkplek verwerk ik de orders. Deze verzamel ik en maak ze gereed voor verzending naar de klant. Iedere dag hebben we ook performance dialog (dag start). Hier wordt alles verteld over ons werk en wat er gebeurt in het CDC: o.a. veiligheid, KPI’s, maar ook hoe het gaat met je collega’s. Er is altijd ruimte voor verbetervoorstellen.

Binnen het afgelopen jaar ben ik op 3 afdelingen getraind en ik wil nog meer leren en mezelf ontwikkelen in mijn werk. Ook heb ik mijn certificaat voor de hijskraan en transport middelen (reach- en heftruck etc.) mogen behalen.

Ik bedank mijn contactpersonen van SD Worx Staffing Solutions voor de samenwerking, want als er een vraag is of als er iets niet duidelijk is, reageren ze snel!vacatures
Routebeschrijving

701 vacatures

 filteren

Filters

Functie 

Plaats 

Staat jouw droombaan bij DHL er niet bij?

Laat hier je gegevens achter!

Online inschrijven


Bezoekadres

DHL
Pierre de Coubertinweg 5
 Maastricht

Je C.V. wordt verwerkt...
Upload je CV om direct op deze vacature te reageren.
óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier inschrijven   Inschrijfformulier

Vacature Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!