Alle bedrijven

Werken bij DHL

Wil je werken Bij de grootste logistiek dienstverlener ter wereld? In een bedrijf met meer dan 500.000 medewerkers in ruim 220 landen? We helpen je graag de DHL vacatures en business units in je eigen regio te ontdekken. DHL is gecertificeerd als Top Employer. DHL is zich bewust dat organisaties gemaakt worden door mensen, daarom biedt DHL uitstekende arbeidsomstandigheden, koestert talent, ontwikkelt op alle niveaus van de organisatie en komt op Human Resources-gebied naar voren als een leider die zijn personeelsbeleid voortdurend blijft ontwikkelen en optimaliseren.

Voor de diverse entiteiten en locaties zoeken we:
 • Warehouse operators
 • Magazijn medewerkers
 • Customer Service Medewerkers
 • Backoffice medewerkers
 • Heftruck chauffeurs
Maar ook functies als:
 • Distributie planner
 • Teamleider
 • Of andere mooie uitdagingen
Iedereen kent DHL natuurlijk van de pakketten en gele vrachtwagens met rode letters. Maar DHL is meer dan dat!

Arbeidsinformatie
 • Een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Bekijk onze vacatures om te weten welke arbeidsvoorwaarden we bieden!
 • Diverse ontwikkel mogelijkheden zowel in de breedte als hoogte
 • Zowel parttime als fulltime functies
 • Een uitstekende netto reiskostenvergoeding;
 • Bij goed functioneren een baan voor langere tijd en doorgroei mogelijkheden;
 • Mogelijkheden voor het volgen van diverse trainingenDHL Vestigingen

Inhouse vestigingen
DHL Supply Chain Nijmegen/Wijchen
Op locatie Nijmegen Wijchen is de Life Science and Healtcare campus gevestigd. Deze is opgedeeld in 3 locaties. Hier ben je onderdeel van een cruciaal proces in de gezondheidszorg voor diverse pharma klanten.

DHL Supply Chain Kampen
DHL Supply Chain verzorgt sinds 2016 het gehele logistieke proces voor het bedrijf Wärtsilä in Kampen. We zijn gevestigd op het industrieterrein Haatland/Kampen Noord. Wärtsilä is een internationaal opererend bedrijf met het hoofdkantoor in Helsinki, Finland. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen van geavanceerde technologieën en producten voor schepen en energiemarkt. In Kampen zit het centrale magazijn voor de zogeheten spare parts. Naast het correct opslaan van de goederen in het centrale en volledig computer gestuurd magazijn zorgt DHL Supply Chain ervoor dat de orders die waar dan ook ter wereld besteld worden, door ons correct gepickt, verpakt en verzendklaar worden gemaakt. De meeste goederen en onderdelen worden middels vrachtwagens naar de luchthaven vervoerd en per vliegtuig naar de plaats van bestemming gebracht.

DHL Supply Chain Eindhoven
Op Locatie Eindhoven bedienen we diverse klanten voor DHL. Van een grote speelgoed fabrikant tot de belangrijkste maker van chipmachines ter wereld.

DHL Supply Chain Holtum (Born)
Een locatie die wij samen met DHL sinds 2021 aan het uitbouwen zijn. Hier voorzien wij een groot Spare Parts magazijn van een van de grootste machine fabrieken uit Groot Brittannië van medewerkers maar ook een Zweedse automotive klant.

Overige vestigingen
DHL Parcel Zwolle en Maastricht
Wie kent DHL niet op de manier zoals we het allemaal kennen? Op de locaties Parcel Zwolle en Maastricht zijn wij op zoek naar pakket sorteerders. Kom je werken bij DHL Parcel? Dan zorg je straks samen met 7.000 collega’s in geheel Nederland voor pakket- en palletvervoer in Nederland, voor consumenten en voor de zakelijke markt.

DHL Freight Eindhoven en Houten
Binnen Freight zorgt DHL dat alle transport in goede banen wordt geleid. Ze voegen meerdere zendingen samen tot een te verzenden laadeenheid. Deze gaan in halve en volledige vrachtwagenladingen over land via de weg en het spoor, door heel Europa.

Maastricht Finance Center of Excellence
Het Maastricht Finance Center of Excellence maakt deel uit van de wereldwijde Finance-organisatie van DHL Express. Zij leveren een breed scala aan financiële activiteiten aan een groot aantal zakelijke partners binnen het bedrijf.
Het gebouw biedt onderdak aan de Global Order to Cash en de Global Financial Accounting-organisaties, evenals aan verschillende servicelijnen, waaronder: European Financial Accounting, European Master Data Management, European Accounts Receivable, European Key Account Desk en Controlling.
Naast het financiële kernteam zijn er nog enkele andere teams gevestigd, zoals: International Training and Development, Global Customer Pricing, Business IT en het Tax & VAT Compliance team.

Interesse om te werken voor het meest internationale bedrijf ter wereld?
Bij DHL Express is het motiveren van hun mensen prioriteit nummer één, omdat ze streven naar het leveren van een geweldige servicekwaliteit en een "Insanely Customer Centric"-cultuur stimuleren.
DHL Express biedt een competitief salaris & voordelenpakket en een 38-urige werkweek van maandag tot vrijdag. Bovendien krijg je toegang tot leer- en ontwikkelingsprogramma's van wereldklasse, evenals tal van internationale carrièremogelijkheden.

Samen met de andere contract partners ondersteunen we op diverse andere locaties bij pieken en bulk aanvragen.
vacatures
Routebeschrijving

765 vacatures

 filteren

Filters

Functie 

Plaats 

Staat jouw droombaan bij DHL er niet bij?

Laat hier je gegevens achter!

Online inschrijven


Bezoekadres

DHL
Pierre de Coubertinweg 5
 Maastricht

Je C.V. wordt verwerkt...
Upload je CV om direct op deze vacature te reageren.
óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier inschrijven   Inschrijfformulier

Vacature Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!