Werken bij Diffutherm B.V.

Duurzaam, betrouwbaar en efficient! Diffutherm is al ruim 50 jaar dé partner voor toll manufacturing en de productie van underbody coatings, lijmen en afdichtingen. De producten worden toegepast in auto's, bussen, treinen, vrachtwagens, caravans en ook in de petrochemische industrie. Andere producten vinden hun weg op dakbedekking van gebouwen. Met hun vakkennis, state-of-the-art materialen en uitstekende faciliteiten richten zij zich op het ontzorgen van klanten. Specialisten werken met de nieuwste technieken en zijn uiteraard volledig op de hoogte van de laatste veiligheidseisen. Veiligheid staat op nummer 1.

Arbeidsinformatie
Heb jij interesse in een baan bij een werkgever die aandacht besteed aan persoonlijke groei en waar volop doorgroeimogelijkheden zijn?

Wij zijn op zoek naar operators in 2 ploegendienst of afvuloperators in verschoven diensten.

Als operator ga je aan de slag met het instellen en bedienen van machines. Je draagt zorg voor de juiste inzet van de benodigde grondstoffen en machine- en procesinstellingen volgens vastgestelde recepturen. Je grijpt in bij afwijken en voert dagelijks controles uit. Het is een uitdagende baan met de mogelijkheid om meerdere machines te bedienen in het machinepark. Je komt te werken in een ploeg bestaande uit 10 tot 12 collega’s. De werktijden zijn van 05:45 tot 14:15 uur en 13:45 tot 22:15 uur.

Als afvuloperator kom je te werken op de afvulafdeling. Het machinepark is deels automatisch en deels handmatig. Je werkt samen met een andere collega en bent medeverantwoordelijk voor de desbetreffende productielijn. Het werk dat je bijvoorbeeld gaat uitvoeren, omvat het plaatsen van de flacons op de productielijn, vervolgens het sluiten van de deksels met een machine. Als laatste plaats je de flacons in dozen. Je komt te werken in verschoven diensten, de eerste dienst is van 06:00 uur tot 14:30 uur en de andere dienst is van 09:30 uur tot18:00 uur.

Mocht je nog niet de juiste ervaring hebben, dan staan wij altijd open voor startende operators die dit mooie technische vak willen leren.

Hard werken is belangrijk met een gezonde dosis humor. Hier doen ze het écht samen en help je elkaar waar kan. Je komt te werken in een open, familiaire sfeer met veel ruimte voor eigen ontwikkeling. Er zijn diverse opleidingsmogelijkheden op de interne school, denk hierbij aan Vapro-scholing en VCA certificering.

Wat bieden wij?
  • Vaste baan binnen een groeiende organisatie;
  • Salaris tussen de €2100,00 en €2400,00 (exclusief. ploegentoeslag) bruto per maand , afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen op jaarbasis;
  • Persoonlijke aandacht & begeleiding;
  • Scholing & opleidingen, de mogelijkheid om je Vapro A/ B diploma te behalen en VCA certificering;
  • Het mogen bedienen van meerdere machines met verschillende processen
  • Bedrijf met familiare sfeer en korte lijnen