Alle bedrijven

Werken bij DS Smith

Ken je DS Smith nog niet? Je hebt in ieder geval meerdere keren een verpakking in je handen gehad die in hun fabrieken gemaakt is. Is het niet in de supermarkt, dan zeker wel wanneer je iets besteld hebt bij je favoriete webshop. DS Smith is namelijk een van de grootste
producenten van golfkartonnen verpakkingen. Van kerstomaatje tot mountainbike, het wordt allemaal verpakt in een verpakking van DS Smith.

Als medewerker van DS Smith maak je onderdeel uit van een toonaangevende multinational. Ruim 30.000 verpakkingsspecialisten in meer dan 30 landen ontwerpen, produceren en leveren innovatieve, duurzame verpakkingsoplossingen aan klanten over de hele wereld. Met 3 divisies
– Packaging, Paper en Recycling – werkt DS Smith aan circulaire oplossingen die niet alleen duurzaam op zichzelf zijn, maar ook bijdragen aan een betere milieuprestatie van hun klanten.

Ben je enthousiast en zoek je een baan waarin je je verder kunt ontwikkelen? Kijk in het overzicht van actuele vacatures en reageer snel. Wie weet mogen we jou binnenkort introduceren als nieuwe collega.


Arbeidsinformatie
  • Een uitdagende baan met toekomst
  • Goed salaris afhankelijk van opleiding en ervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Afhankelijk van de functie werk je in dagdienst of in de ploegen. Als je in de ploegen werkt ontvang je ploegentoeslag
  • Reiskostenvergoeding indien van toepassing
  • Ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden
  • Leuke collega’s met informele werksfeer
  • DS Smith is een duurzaam en ambitieus bedrijfOnze vestigingen

Over Eerbeek
Onze vestiging in Eerbeek is een grote plant en investeerde fors in golfkarton- en in verwerkingsmachines. Met de bouw van het eerste PackRight centre in Nederland voegde het een extra dimensie toe in de manier waarop samen met de klant verpakkingsoplossingen ontwikkeld worden. Gecertificeerd volgens de hoogste standaarden en zeer efficiënt werkend bedient het voornamelijk klanten in de FMCG en industrie.

Over Almelo
Met locatie Almelo heeft verpakkingsproducent DS Smith een uitvalsbasis voor het MKB in oosten en noorden van Nederland. Klanten van productievestiging Almelo profiteren van de snelheid en lokale service van een regionale speler en tegelijkertijd van de innovatie en slagkracht van een multinational.

Over Barneveld
Met locatie Barneveld heeft verpakkingsproducent DS Smith een uitvalsbasis voor het MKB in het midden en westen van Nederland. Klanten van productievestiging Barneveld profiteren van de snelheid en lokale service van een regionale speler en tegelijkertijd van de innovatie en slagkracht van een multinational.

Over Schiphol
Het Schiphol kantoor is het hoofdkantoor van DS Smith Supply Engine met een internationale populatie. Met name de functies Procurement en Paper Sourcing werken vanuit deze locatie. Ook komen hier de Leadership teams elke maand bij elkaar om hun beslissingen voor de organisatie te nemen.

Over Tilburg
In onze vestiging in Tilburg word je onderdeel van een team dat zich heeft gevestigd als de meest toonaangevende leverancier in Europa op het gebied van heavy duty XXL-verpakkingen voor de industrie. Het hele bedrijf is gericht op het maximaliseren van de resultaten van onze klanten die voornamelijk actief zijn in de chemie, automotive en machinebouw. Interessant? Bekijk dan de DS Smith Tilburg movie hieronder.
vacatures
Routebeschrijving

768 vacatures

 filteren

Filters

Functie 

Plaats 

Staat jouw droombaan bij DS Smith er niet bij?

Laat hier je gegevens achter!

Online inschrijven


Bezoekadres

DS Smith
Bedrijvenpark Twente 90
 Almelo

Je C.V. wordt verwerkt...
Upload je CV om direct op deze vacature te reageren.
óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier inschrijven   Inschrijfformulier

Vacature Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!