Alle bedrijven

Werken bij Faurecia Clean Mobility

Faurecia Clean Mobility te Roermond, een zelfstandig opererend productiebedrijf, produceert seriematig uitlaatsystemen en katalysatoren voor automobielfabrikant Ford en vrachtwagenfabrikanten DAF en Scania. Deze producten worden geproduceerd met ongeveer 600 medewerkers op de plant in Roermond.

Faurecia bezit de kenmerken van de dynamische wereld van de automotive sector. Continu veranderend, met als centraal punt vooruitgang en verbeteringen. Flexibiliteit, zelfstandigheid en initiatief zijn hierdoor van groot belang bij de medewerkers van Faurecia.

De productie in Roermond vindt plaats volgens lean manufacturing principes en de uitlevering volgens just-in-time principes. Er wordt ordergericht geproduceerd volgens klantspecificatie. Faurecia Clean Mobility Roermond werkt met employee involvement teams en beschikt over een gecertificeerd kwaliteit, arbo en milieu systeem.

Faurecia Roermond is onderdeel van de Faurecia Group. Dit is een wereldwijd opererend concern dat zich bezighoudt met de ontwikkeling, productie en levering van een breed assortiment producten en componenten voor de automotive. Faurecia heeft wereldwijd vestigingen, en is opgedeeld in drie divisies:
  • Faurecia Automotive Seating,
  • Faurecia Interior Systems en
  • Faurecia Clean Mobility.


Arbeidsinformatie
Zeer goede arbeidsvoorwaarden en een degelijk en gestructureerd inwerktraject.


Om marktontwikkelingen goed te kunnen volgen zetten wij uitzendkrachten in om onze flexibiliteit te waarborgen binnen Faurecia Clean Mobility Roermond. Om ons hierbij te helpen zoeken wij altijd een partner die niet alleen snel en kwalitatief flexibele inzet kan garanderen, maar die eveneens dezelfde bedrijfsfilosofie hanteert. Wij hebben deze partner gevonden in SD Worx Staffing Solutions en in januari 2015 zijn we dan ook een samenwerkingsverband aangegaan.

Zelfstandig, betrouwbaar, flexibel, eerlijk en respectvol zijn de kernbegrippen voor onze samenwerking.

Ennio Pirovano
HR Officer

vacatures
Routebeschrijving

768 vacatures

 filteren

Filters

Functie 

Plaats 

Staat jouw droombaan bij Faurecia Clean Mobility er niet bij?

Laat hier je gegevens achter!

Online inschrijven


Bezoekadres

Faurecia Clean Mobility
Keulsebaan 507
6045 GG Roermond
www.faurecia.com/en

Je C.V. wordt verwerkt...
Upload je CV om direct op deze vacature te reageren.
óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier inschrijven   Inschrijfformulier

Vacature Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!