Alle bedrijven

Werken bij IPG Nederland B.V.

IPG is een facilitair callcenter met verschillende vakgebieden. Zowel op commercieel als servicegericht vlak, streeft IPG telkens weer naar progressie. De allerbeste zijn én blijven in hun sector, dát is het doel.

Om dit doel te bereiken, zoekt IPG professionele, gemotiveerde en talentvolle medewerkers. Je komt terecht in een enorm leerzame omgeving, waarbij zelfontplooiing en teamspirit centraal staan. Bij IPG wordt er
veel persoonlijke aandacht
besteed aan training en coaching, waardoor jij binnen no-time klaargestoomd bent om te knallen! Ook wordt er alles aan gedaan om een prettige werksfeer, goede arbeidsvoorwaarden en de juiste hulpmiddelen te
realiseren. Dit alles, zodat jij als
medewerker in een warm bad belandt en optimaal resultaat kunt leveren.

Arbeidsinformatie
Werken bij IPG is erg divers. Je kunt bijvoorbeeld bestaande klanten bellen voor een verlenging, potentiële klanten benaderen om zich aan te sluiten of ex-klanten proberen terug te winnen. Veel variatie en dus voor ieder wat wils.

Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Facilitaire Contactcenters met zeer flexibele arbeidstijden, die eventueel makkelijk te combineren zijn naast een studie. Fulltime werk behoort uiteraard ook tot de mogelijkheid.

Kortom; kom onze leuke teams versterken en onze gezellige en informele sfeer aanvullen binnen één van onze Nederlandse vestigingen!
Onze samenwerking met SD Worx Staffing Solutions kan beschreven worden als een duurzaam partnership, waarin betrokkenheid en het geven van creatieve wervingsoplossingen de tool is waarmee ze ons een
kwalitatieve bezetting garanderen. Met trots kunnen
we zeggen dat SD Worx Staffing Solutions in zeer korte termijn een belangrijk onderdeel geworden is van de IPG family.

Luceyllys Lantigua Mata
HR Recruitment Officer IPG Nederland

vacatures
Routebeschrijving

768 vacatures

 filteren

Staat jouw droombaan bij IPG Nederland B.V. er niet bij?

Laat hier je gegevens achter!

Online inschrijven


Bezoekadres

IPG Nederland B.V.
De Hoefkens 5A
5707 AZ Helmond

Je C.V. wordt verwerkt...
Upload je CV om direct op deze vacature te reageren.
óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier inschrijven   Inschrijfformulier

Vacature Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!