Alle bedrijven

Werken bij ISL Logistics NL B.V

ISL Logistics NL B.V. is gevestigd te Sittard. Op deze locatie zal ISL in opdracht van Ebersprächer, een systeemontwikkelaar en leverancier van uitlaattechnologie, voertuigverwarming en aircosystemen in bussen, ondersteuning bieden bij de productie van sequencing van uitlaatsystemen.

ISL Logistics NL B.V. is een jong bedrijf met ongeveer 60 medewerkers. Wij produceren voor een premium automerk verschillende types uitlaatsystemen. Dagelijks vinden wij weer de balans tussen kwaliteit en kwantiteit. Wij zijn een “just in sequence" bedrijf hetgeen wil zeggen dat er snel geschakeld moet worden zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Onze klant heeft elke dag een target met het aantal auto‘s dat zij willen produceren. Aan ons de taak om de juiste uitlaten zo snel en goed mogelijk af te leveren. Bij ons is het nooit saai!


Via SD Worx Staffing Solutions Sittard werk ik nu al ongeveer 1 jaar bij ISL. Na een gedegen opleiding intern heb ik nu een leuke uitdagende baan als hef-reachtrukchauffeur waar we met een leuk team ons iedere dag 100% inzetten om uitlaatsystemen voor VDL te produceren. Via SD Worx Staffing Solutions was alles prima geregeld en kon ik zo aan de slag.

Ron Cohnen

vacatures
Routebeschrijving

699 vacatures

 filteren

Filters

Functie 

Plaats 

Staat jouw droombaan bij ISL Logistics NL B.V er niet bij?

Laat hier je gegevens achter!

Online inschrijven


Bezoekadres

ISL Logistics NL B.V
Nusterweg 104
6136KV Sittard

Je C.V. wordt verwerkt...
Upload je CV om direct op deze vacature te reageren.
óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier inschrijven   Inschrijfformulier

Vacature Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!