Alle bedrijven

Werken bij Koma Koeltechnische Industrie BV

Koma Koeltechnische Industrie BV is producent van innovatieve, hoogwaardige en betrouwbare conserveringsinstallaties bestemt voor de bakkerij en voedingsmiddelenindustrie. Innovatieve systemen worden gebruiksspecifiek ontwikkeld waarbij productkwaliteit, productie-efficiency en return on investment voor de opdrachtgever centraal staan. Koma Koeltechnische Industrie BV biedt haar wereldwijde klanten de beste apparatuur en een optimale service en nazorg.

De hoofdvestiging bevindt zich in Roermond. Daarnaast zijn er vestigingen in o.a. Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Italië, Verenigde Arabische Emiraten, Singapore en Japan.

Arbeidsinformatie
In ruim 70 jaar is KOMA uitgegroeid van een klein (familie)bedrijf tot een concern dat een vooraanstaande plaats inneemt in de conserveringsbranche. Wereldwijd!

De door de productieafdelingen vervaardigde koel- en vriesinstallaties worden door de montagedienst op locatie opgebouwd, gemonteerd, geïnstalleerd en koeltechnisch bedrijfsklaar opgeleverd. De betrokkenheid en de flexibiliteit van onze medewerkers is groot.

Ben je geïnteresseerd in een loopbaan bij Koma Koeltechnische Industrie BV, kijk dan snel naar de actuele vacatures.

Wat bieden wij:
  • Een baan met volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling binnen een duidelijk en toekomstgericht bedrijf;
  • Een goede salariëring in overeenstemming met leeftijd, opleiding en ervaring;
  • De CAO Metaal en Techniek (Klein Metaal) is van toepassing.


Koma Koeltechnische Industrie werkt sinds 2006 naar tevredenheid samen met SD Worx Staffing Solutions. Als gevolg van hun inlevend vermogen in onze groeiende en snel veranderende markt is een prettige manier van samenwerking ontstaan. De betrokkenheid en gedrevenheid van de SD Worx Staffing Solutions medewerker maakt onze relatie zo sterk daar dat nou precies de overeenkomst is met de KOMA medewerker.

Ruud Vossen
P&O functionaris

vacatures
Routebeschrijving

645 vacatures

 filteren

Staat jouw droombaan bij Koma Koeltechnische Industrie BV er niet bij?

Laat hier je gegevens achter!

Online inschrijven


Bezoekadres

Koma Koeltechnische Industrie BV
Energieweg 2
6045 JE Roermond
t 0475 474700
www.koma.com

Je C.V. wordt verwerkt...
Upload je CV om direct op deze vacature te reageren.
óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier inschrijven   Inschrijfformulier

Vacature Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!