Alle bedrijven

Werken bij Koninklijke Mosa BV (Maastricht)

Royal Mosa ontwerpt, ontwikkelt en produceert keramische tegels in Maastricht, de stad waar het bedrijf in 1883 is opgericht. Mosa produceert tegels uit de zuiverste grondstoffen en met de magie van innovatief Nederlands design. We omarmen de Cradle to Cradle-filosofie en streven ernaar klanten zo goed mogelijk te ondersteunen, zodat zij wereldwijd kenmerkende gebouwen kunnen ontwerpen die de tand des tijds doorstaan.

Net als aan onze producten, hechten we waarde aan onze mensen. Er werken circa 550 werknemers bij Mosa, ieder met zijn eigen specialiteit en allen bereid om samen te werken, te vernieuwen en te verbeteren om zo de best mogelijke resultaten te bereiken. Mosa is gebouwd op vertrouwen en dit komt tot uiting in de samenwerking met zowel collega’s als externe partijen.
Wat doet Mosa en hoe doen ze dit?
  • Gepassioneerde mensen die een stap verder gaan
  • Producten die eruitzien als geen ander
  • Service die ongeëvenaard is
  • Innovaties die waarden toevoegen
  • Duurzaamheid voor toekomstige generaties


Arbeidsinformatie

Wat biedt Mosa?

Mosa heeft volop carrièremogelijkheden voor mensen met ambitie en een flinke dosis doorzettingsvermogen. Mosa is trendsetter in de internationale tegelindustrie en zoekt mensen van elk opleidingsniveau en op verschillende vakgebieden. Mosa biedt financieel en functioneel perspectief in de maakindustrie met een mooi tastbaar design product! Er wordt gewerkt in een sterk gemoderniseerde en geautomatiseerde procesgeoriënteerde productieomgeving. Zo zijn er voldoende ontwikkelingsmogelijkheden en werkt Mosa met een eigen CAO en correct salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Mosa is een dynamische organisatie met een plezierige en informele werkcultuur.
Tot op heden is SD Worx Staffing Solutions nog altijd in staat gebleken aan de verwachtingen van Mosa te voldoen als professionele partner op het gebied van Uitzenden, Detachering, Werving & Selectie en HR Services. De samenwerking tussen Mosa en SD Worx Staffing Solutions vindt al meer dan 10 jaar plaats en dat is niet voor niets.

Afdeling Personeel & Organisatie

vacatures
Routebeschrijving

736 vacatures

 filteren

Staat jouw droombaan bij Koninklijke Mosa BV (Maastricht) er niet bij?

Laat hier je gegevens achter!

Online inschrijven


Bezoekadres

Koninklijke Mosa BV (Maastricht)
Meerssenerweg 358
6224 AL Maastricht
t +31(0)43 368 94 44
www.mosa.nl

Je C.V. wordt verwerkt...
Upload je CV om direct op deze vacature te reageren.
óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier inschrijven   Inschrijfformulier

Vacature Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!