Alle bedrijven

Werken bij Mondi Heerlen B.V.

Mondi Heerlen BV is al meer dan 30 jaar een solide werkgever in Heerlen. Wij zijn trotse marktleider als het gaat om release liner voor de Hygiëne markt. Daarnaast worden onze producten ook toegepast in de tapes-, enveloppen-, vliegtuig-, windmolen en F1 industrie. Mondi Heerlen is onderdeel van de Mondi Group, een internationaal concern gespecialiseerd in verpakkingen en papier met zo’n 26.000 medewerkers in 30 landen met meer dan 100 locaties wereldwijd. Veiligheid, Kwaliteit, Innovatie en Duurzaamheid vinden wij heel belangrijk. Een goede balans tussen tevreden klanten, een veilige en fijne plek om te werken en blijven werken aan een leefbare planeet, ook voor de komende generaties.

De overstap maken naar een nieuwe organisatie is een belangrijke beslissing. Niet alleen de inhoud van de functie telt, het is minstens zo belangrijk om een persoonlijke “klik” te hebben met de organisatie. Bij Mondi Heerlen werken we met plezier en trots aan onze producten. Onze lokale cultuur gaat hand in hand met “the Mondi Way”: Wij werken op een professionele manier aan onze toekomst. Op onze locatie in Heerlen werken 126 enthousiaste medewerkers. Binnen ons bedrijf heerst een informele en collegiale sfeer.

Arbeidsinformatie

Arbeidsvoorwaarden
  • Werken in een 5 ploegenrooster / volcontinu (2-2-2- 4 dagen vrij)
  • Een marktconform salaris tussen de €2400 en €2850,- bruto per maand
    (obv eigen onderneming CAO van Mondi Heerlen)
  • Vooruitzicht op een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid
  • Opleidingsmogelijkheden tot Operator A/B
Werkomstandigheden
  • Veilige, schone gestructureerde werkomgeving
  • Gedegen inwerktraject met een intern buddy-systeem
  • Prettige werksfeer dat gekenmerkt wordt als informeel en familiair.Sinds meer dan 20 jaar is SD Worx deze partner voor Mondi Heerlen, niet alleen voor het vinden van gemotiveerde operators maar ook voor het invullen van andere vacatures binnen diverse disciplines zoals Customer Service, Salaris Administratie en Quality. Uitstekende kennis van de lokale arbeidsmarkt, een groot netwerk, betrokkenheid bij hun klanten en bovenal een open en prettig contact met een vaste intercedent gedurende een langere periode waardoor deze het bedrijf voor wie hij de toekomstige medewerkers zoekt ook goed leert kennen.


vacatures
Routebeschrijving

765 vacatures

 filteren

Staat jouw droombaan bij Mondi Heerlen B.V. er niet bij?

Laat hier je gegevens achter!

Online inschrijven


Bezoekadres

Mondi Heerlen B.V.
Imstenraderweg 15
6422 PM Heerlen
t +31 45 543 7878
www.mondigroup.com/en/about-mondi/where-we-operate/europe/netherlands/mondi-heerlen/

Je C.V. wordt verwerkt...
Upload je CV om direct op deze vacature te reageren.
óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier inschrijven   Inschrijfformulier

Vacature Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!