Alle bedrijven

Werken bij Nu Skin Netherlands

Nu Skin is een beursgenoteerd Amerikaans bedrijf in innovatieve huidverzorgingsproducten, cosmetica, anti-ageing producten en voedingssupplementen. Op het industrieterrein TradePort West in Venlo is het distributiecentrum voor de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika gevestigd. Op deze locatie werken 80-120 medewerkers van maandag tot en met vrijdag in dagdienst.

Nu Skin is een internationaal bedrijf met medewerkers uit verschillende culturen. Wij hechten veel waarde aan een goede werksfeer waarin mensen elkaar ondersteunen en respecteren.

Veiligheid heeft binnen Nu Skin top prioriteit. Het is dan ook erg belangrijk dat de regels zoals lopen binnen de gemarkeerde looppaden, het dragen van werkschoenen, Nederlands spreken en voorrang verlenen aan rijdend materieel nageleefd worden. Werkkleding wordt door SD Worx Staffing Solutions verzorgd, net als trainingen/certificaten voor elektrisch rijdend materieel indien dit nodig is.

Het proces begint bij het ontvangen, controleren en opslaan van half fabrikaten en gereed product in het warehouse.

Vervolgens worden op de afdeling Assembly value added activiteiten uitgevoerd. In groepsverband worden onder toezicht van een tafelleider half fabrikaten gelabeld, samengesteld en verpakt tot een landspecifiek, verkoopbaar product.

Op de afdeling Order Fulfillment worden klantorders verzameld, ingepakt en klaargemaakt voor verzending naar klanten in 23 verschillende landen.Het is erg belangrijk dat er op alle afdelingen netjes en nauwkeurig gewerkt wordt, want Nu Skin staat voor een sublieme klantbeleving.

Wij zoeken gemotiveerde medewerkers voor onze flexpoule. De medewerkers worden aan de hand van de vraag ingepland op de assembly of pick/pack afdeling.

Ben jij flexibel? Weet je van aanpakken en kun je heel nauwkeurig werken? Meld je dan bij SD Worx Staffing Solutions!

SD Worx Staffing Solutions is al meerdere jaren onze vaste uitzendpartner. De persoonlijke aanpak en betrokkenheid passen goed bij onze manier van werken. SD Worx Staffing Solutions is klantgericht, flexibel en denkt mee in het constant verbeteren van de dienstverlening. Samen zijn we in de loop der jaren van een paar uitzendkrachten naar een grote flexpoule gegroeid. Hierdoor is een duurzame samenwerking ontstaan.

Stefanie Gielen-Plum
HR Manager

vacatures
Routebeschrijving

768 vacatures

 filteren

Filters

Functie 

Plaats 

Staat jouw droombaan bij Nu Skin Netherlands er niet bij?

Laat hier je gegevens achter!

Online inschrijven


Bezoekadres

Nu Skin Netherlands
Amundsenweg 2
5928 LT Venlo
www.nuskin.com

Je C.V. wordt verwerkt...
Upload je CV om direct op deze vacature te reageren.
óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier inschrijven   Inschrijfformulier

Vacature Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!