Alle bedrijven

Werken bij Nyrstar Budel B.V.

Nyrstar is marktleider in zink en lood. In Budel-Dorplein (tussen Weert en Eindhoven) ligt een van de smelters waar ruim 450 medewerkers er iedere dag opnieuw voor zorgen dat er een uitzonderlijk hoge kwaliteit zink wordt geproduceerd. En dat al sinds 1892!

Nyrstar Budel is een unieke werkgever, want zij zijn de enige zinkproducent in Nederland. Met alle collega's samen zorgen ze dagelijks voor een soepel draaiende organisatie waar mens en milieu centraal staan en die continu inspeelt op de wensen en eisen vanuit de markt. Bij Nyrstar staat veiligheid voorop: de visie ‘Richting Zero’ staat ervoor dat al onze medewerkers iedere dag opnieuw na hun dienst weer veilig en gezond naar huis gaan.
Om een succesvolle onderneming te zijn en te blijven vinden ze het belangrijk dat de medewerkers zich blijven ontwikkelen. Onder andere via de bedrijfsschool, die inmiddels al meer dan 65 jaar bestaat, zorgen ze ervoor dat zowel nieuwe als ervaren medewerkers zichzelf altijd kunnen blijven ontwikkelen.

Nyrstar beschikt over een eigen bedrijfsschool waar operator opleidingen in verschillende niveau gegevens worden. Hier krijg je les van een externe docent van een opleidingsinstituut en is het mogelijk een volwaardig diploma te behalen. Je volgt theorielessen en voert praktijkopdrachten op je eigen werkplek uit.

Op de productieafdelingen wordt voornamelijk 5 ploegen gewerkt met als werktijden 06:00-14:00 / 14:00-22:00 / 22:00-06:00 uur.
Daarnaast zijn er ook functies in dagdienst en verschoven diensten.
Wil je starten als Operator bij Nyrstar, dan mag je denken aan een salarisrange in dagdienst van € 2.841,- en in 5 ploegen tussen de € 3.553,- en € 3.650,- (inclusief toeslagen). Verder kan je verwachten dat de reiskosten € 0,21 per kilometer bedragen

Voor de vestiging in Budel-Dorplein zijn wij op zoek naar:
  • Productiemedewerkers
  • Operators (A, B en C niveau)
  • Heftruckchauffeurs
  • Diverse administratieve functiesAbby kan je laten zien hoe jij bij Nyrstar aan de slag kan gaan:vacatures
Routebeschrijving

733 vacatures

 filteren

Filters

Functie 

Plaats 

Staat jouw droombaan bij Nyrstar Budel B.V. er niet bij?

Laat hier je gegevens achter!

Online inschrijven


Bezoekadres

Nyrstar Budel B.V.
Hoofdstraat 1
6024 AA Budel-Dorplein
www.nyrstar.com/

Je C.V. wordt verwerkt...
Upload je CV om direct op deze vacature te reageren.
óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier inschrijven   Inschrijfformulier

Vacature Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!