Alle bedrijven

Werken bij O-I Netherlands BV Maastricht

Owens-Illinois Inc. (O-I) is de grootste fabrikant van glasverpakkingen ter wereld en partner van veel vooraanstaande drank- en voedingsmiddelen merken. O-I is actief in 23 landen met 79 fabrieken en telt wereldwijd 27.000 medewerkers. Het hoofdkantoor bevindt zich in Perrysburg, Ohio (Verenigde Staten). O-I biedt veilige, duurzame, natuurlijke, onderscheidende glasverpakkingen aan een groeiende wereldwijde markt.

Er worden per jaar ongeveer 1 miljard potten en flessen geproduceerd voor de levensmiddelen industrie.

Waarden O-I
O-I staat voor Veiligheid (de topprioriteit komt voor productie en winst), Passie (open, eerlijk een daadkrachtig een beter O-I creëren), Teamwork (samenwerken om sneller verder te komen), Integriteit (doe altijd het juiste), Excellentie voortdurend verbeteren), Klantgericht (wij winnen wanneer onze klanten winnen) en Diversiteit (bekijk het van verschillende kanten).

Arbeidsinformatie
SD Worx Staffing Solutions en O-I werken samen op het gebied van werving en selectie van Operators.

Heb je interesse? Check dan de vacature. Je kunt ook direct contact opnemen met Michelle Heindrichs via michelle.heindrichs@sdworx.com of via 043 362 2929.

Meer informatie op www.lerenenwerkenbijo-i.nl


Je vindt hier een baan in een omgeving die zich kenmerkt door waarden als: Veiligheid, met Passie werken, als Team steeds de juiste dingen doen, maar ook op zoek naar verbeteringen, waarbij de klantgericht voorop staat. O-I huldigt het motto "we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen". Kort samengevat: Werken bij O-I is werken aan je eigen toekomst en die van O-I.

Michelle Heindrichs

vacatures
Routebeschrijving

646 vacatures

 filteren

Filters

Functie 

Plaats 

Staat jouw droombaan bij O-I Netherlands BV Maastricht er niet bij?

Laat hier je gegevens achter!

Online inschrijven


Bezoekadres

O-I Netherlands BV Maastricht
Nieuweweg 25
6221 AA Maastricht

Je C.V. wordt verwerkt...
Upload je CV om direct op deze vacature te reageren.
óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier inschrijven   Inschrijfformulier

Vacature Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!