Alle bedrijven

Werken bij Rubber Resources

Rubber Resources is een internationaal bedrijf op het gebied van rubber recycling. Het is één van de marktleiders in de wereld. Het bedrijf groeit sterk en hergebruik van rubber is de belangrijkste taak. Daarnaast wordt constant onderzoek verricht om de beste kwaliteiten rubber te maken voor onder andere de bandenindustrie. De productie bedrijven bevinden zich in Nederland (Maastricht) en India (Coimbatore. Om mee te blijven tellen in de rubbermarkt wordt professioneel samengewerkt in teams. Bovendien let iedereen op de kwaliteit, stelt men zich flexibel op en streven alle medewerkers naar een perfect resultaat. Rubber Resources kent een open bedrijfscultuur.

Arbeidsinformatie
De medewerkers krijgen veel eigen verantwoording en ruimte om ideeën in te brengen. Ook wordt bijzondere aandacht gegeven aan de verdere ontwikkeling van medewerkers door bijvoorbeeld te zorgen voor speciale opleidingen of kansen te bieden om door te groeien. Rubber Resources heeft een eigen CAO met vele extra afspraken, die in hoofdlijnen ook van toepassing zijn op uitzendkrachten.


Sinds de oprichting van SD Worx Staffing Solutions doen wij zaken. Er is een uitstekende relatie opgebouwd, waarin er aandacht is voor onze organisatie, ontwikkelingen, behoeften en problemen. Doordat SD Worx Staffing Solutions toch als lokale speler mag worden gezien, kennen ze de markt (werkgevers en potentiële werknemers) op hun duimpje.

Een goede prijs- en kwaliteitsverhouding, stabiele personeelsbezetting, flexibiliteit, blijvende aandacht voor de klant in goede en in slechte tijden en het algemene enthousiasme, maken SD Worx Staffing Solutions een gewaardeerd partner van Rubber Resources B.V.

Chantal Bulten
Personeelsfunctionaris

vacatures
Routebeschrijving

645 vacatures

 filteren

Staat jouw droombaan bij Rubber Resources er niet bij?

Laat hier je gegevens achter!

Online inschrijven


Bezoekadres

Rubber Resources
Lage Frontweg 2a
6219 PD Maastricht
t 043-3290431
www.rubber-resources.com

Je C.V. wordt verwerkt...
Upload je CV om direct op deze vacature te reageren.
óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier inschrijven   Inschrijfformulier

Vacature Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!