Werken bij Tata Steel Service Centre Maastricht

Tata Steel is een van de grootste staalproducenten van Europa. Wij produceren, bewerken en distribueren jaarlijks 18 miljoen ton hoogwaardig staal voor producten in bijvoorbeeld de bouw, automobielindustrie, verpakkingssector en de lucht- en ruimtevaartindustrie.

Onze missie is het bouwen van het toonaangevende Europese staalbedrijf dat duurzaam is in alle opzichten. Wij willen voorop lopen in wat we doen en werken daarbij actief samen met onze klanten, leveranciers en researchinstituten. Bij Tata Steel kiezen we er voor de uitdagingen in de veranderende wereld te omarmen en ze als kansen te zien.

Arbeidsinformatie
Wij bieden behalve goede arbeidsvoorwaarden een technische productie omgeving in een menselijke en sociale cultuur. Niet voor niets is Tata Steel al jaren één van de beste industriële werkgevers van Nederland. Binnen Tata Steel in Europa werken ongeveer 21.000 medewerkers waarvan 10.000 in Nederland. Naast de productielocaties heeft Tata Steel Europe een netwerk van distributie- en servicecentra.

Service Centre Maastricht bestaat uit twee Business Units; Multisteel en Feijen.

Voor Multisteel zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde flexwerkers met technisch inzicht! Ervaring als operator en ervaring met metaal? Solliciteer dan voor een functie bij Multisteel! Bekijk onze openstaande vacatures.

Voor Feijen zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde flexwerkers op LTS/VMBO niveau. Ben jij die flexwerker van staal die wij zoeken? Solliciteer dan voor een functie bij Feijen. Bekijk onze openstaande vacatures.

Benieuwd naar wat je bij Tata Steel kan doen? Bekijk hieronder onze video!