Alle bedrijven

Werken bij Tredegar Film Products

Tredegar Film Products maakt deel uit van Tredegar Corporation. Tredegar Film Products is leverancier van geperforeerde en elastische folies voor gebruik in de persoonlijke en huishoudelijke markt. Tevens produceert men folies voor verschillende verpakkings en specialty markten. De voornaamste toepassingen zijn in de sectoren babycare (luiers) en femcare (vrouwelijke hygiëne producten).

In Kerkrade worden hoogwaardige, geperforeerde plastic folie en laminaten voor persoonlijke verzorgingsproducten in de hygiëne sector vervaardigd. Granulaatkorrels worden geëxtrudeerd en tot hoogwaardige folie verwerkt. Het basisproduct is polyethyleenfolie dat voorzien wordt van een perforatie waardoor een driedimensionaal product ontstaat.

Tredegar Film Products produceert materialen van verschillende samenstellingen. Iedere klant verlangt bepaalde eigenschappen waaraan het materiaal dient te voldoen. Door het toevoegen van bepaalde grondstoffen en aanpassing van de het proces van verwerking creëert men een product met de gewenste eigenschappen. Voldoen aan de wensen van de klant is een belangrijke doelstelling van Tredegar.Tredegar produceert volgens hoge kwaliteitseisen. Dat geldt vanaf de binnenkomende granulaatkorrel tot aan het uitgaande product. De hele productieketen is daarvan doordrongen.

In Kerkrade zijn twee interne kwaliteitslaboratoria continu bemand.Telkens wordt het product onder meer getest op dikte van de folie, porositeit, diepte van de perforatie, treksterkte, samenstelling en kleur. Ook de procesoperators voeren deze testen uit, waardoor zij zelf tijdig kunnen anticiperen op onregelmatigheden. Bij alles geldt dat de medewerkers werken op een kwaliteitsbewuste manier, die zowel gericht is op een zo goed mogelijk eindproduct, als op een vlekkeloos lopend productieproces.

Arbeidsinformatie
Tredegar Film Products in Kerkrade is een volcontinubedrijf, produceert 24 uur per dag, 7 dagen per week. Er wordt gewerkt in een vijfploegendienst.


Sinds 2008 werken wij met SD Worx Staffing Solutions als onze hofleverancier voor tijdelijke krachten. Betrokkenheid, klantgerichtheid en meedenken in het belang van onze organisatie zijn kenmerkend voor ons
partnership. SD Worx Staffing Solutions neemt onze zorgen weg en is,
door hun korte communicatielijnen en stabiele bezetting, in staat efficiënt en effectief te reageren op personele vraagstukken van Tredegar Film Products b.v

Harrie Geurten
HR Manager

vacatures
Routebeschrijving

768 vacatures

 filteren

Staat jouw droombaan bij Tredegar Film Products er niet bij?

Laat hier je gegevens achter!

Online inschrijven


Bezoekadres

Tredegar Film Products
Ir. van Dieststraat 10
6466 NA Kerkrade
www.tredegar.com/

Je C.V. wordt verwerkt...
Upload je CV om direct op deze vacature te reageren.
óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier inschrijven   Inschrijfformulier

Vacature Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!