Werken bij Van Aarsen

Van Aarsen is een bedrijf met een rijke traditie en historie. Onderscheidend is dat we de gehele levenscyclus van onze machines van begin tot eind zelf in de hand hebben, van ontwerp tot engineering en uiteindelijk tot productie in onze eigen fabriek. Daar zijn onze mensen trots op en dat is te merken!

Arbeidsinformatie
Een typische Van Aarsen-medewerker is enthousiast en nauwkeurig. Mensen werken vaak lang en in een verscheidenheid aan functies bij ons bedrijf en krijgen volop de mogelijkheid zich te ontwikkelen. Van Aarsen heeft een zeer platte organisatiestructuur met korte lijnen: het MT en de directeur zijn voor iedereen benaderbaar. We verwelkomen jonge, net afgestudeerde talenten, maar zoeken ook ervaren vakmensen.

Bij Van Aarsen vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Niet alleen binnen je vakgebied, maar ook op persoonlijk vlak en in je professionaliteit. We voeren daarom een jaarlijks ontwikkelingsgesprek met al onze medewerkers. Daarbij blikken we vooruit naar je toekomst. We willen weten wat jouw ambities zijn en hoe Van Aarsen je daarin kan ondersteunen. Zo zorgen we ervoor dat je optimaal op je plek zit en je kunt werken vanuit je persoonlijke kracht.