Dienst
verlening

Wij doen niet alles, maar wat we doen, doen we goed.

Wij hebben de bewuste keuze gemaakt om ons te specialiseren op een aantal marktsegmenten (industrie, logistiek en office) en binnen die segmenten richten wij ons uitsluitend op de meest voorkomende functies. Waarom? Omdat wij op deze manier sollicitanten en medewerkers gericht kunnen zoeken, inzetten en waar nodig opleiden. Zo kunnen wij onze opdrachtgevers meer continuïteit garanderen.

Service concepten voor een optimale dienstverlening

Flexpoint biedt haar diensten in Nederland aan door middel van een tweetal serviceconcepten:
 
STAFFING
Via gespecialiseerde teams, met kennis van de lokale (arbeids)markt wordt de personele vraag van opdrachtgevers, zowel op tijdelijke als op permanente basis, ingevuld.
 
ON SITE SERVICES
"In huis" bij opdrachtgevers regelen wij vraagstukken rondom personele bezetting. Hierbij gaat het meestal om grote volumes en een beperkt aantal specifieke functies. Onze service beperkt zich daarbij niet tot de flexibele schil, maar ook werving & selectie voor permanente functies, planning, managed services en HR advies maken deel uit van dit concept.

Met de Flexpoint waardeconcepten beweegt u mee met nieuwe ontwikkelingen
Naast bovenstaande service willen wij ook waarde toevoegen aan individuen en organisaties, door hun concurrentiepositie te versterken. Hoe wij dat doen? Door o.a. de kennis en kunde van onze flexwerkers te helpen ontwikkelen. Maar ook door onze opdrachtgevers te adviseren en ondersteunen op het gebied van procesoptimalisatie, verhoging van de arbeidsproductiviteit en verhoging van het rendement. Wilt u meer weten over hoe Flexpoint waarde toevoegt aan uw organisatie? Klik dan hier voor meer informatie.
 

Onze referenties

Veel bedrijven gingen u al voor en hebben Flexpoint het vertrouwen gegeven om voor hen de HR-dienstverlening te verzorgen. Bekijk onze referenties voor meer informatie.


Kwaliteit en zekerheid gegarandeerd door certificeringen

Flexpoint wilt haar opdrachtgevers en medewerkers altijd het beste bieden, dus ook op het gebied van kwaliteit en zekerheid. Daarom zijn wij aangesloten bij de Algemene Bond voor Uitzendkrachten (ABU). Daarnaast hebben wij meerdere certificeringen en keurmerken.

Je C.V. wordt verwerkt...
Upload je CV om direct op deze vacature te reageren.
óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier inschrijven   Inschrijfformulier

Vacature Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!