Downloads

Wij willen onze werknemers graag goed informeren en hebben daarom een aantal relevante downloads voor jou op deze pagina verzameld. Heb je na het lezen van deze documentatie nog vragen? Kijk dan ook even op onze FAQ-pagina, want misschien is jouw vraag al eens eerder gesteld. Kom je er dan nog steeds niet helemaal uit? Dan staan wij uiteraard altijd voor je klaar! Neem dan gewoon even contact op met jouw contactpersoon bij SD Worx Staffing Solutions.

Praktisch informatie voor werken bij SD Worx Staffing Solutions

In onze brochure 'Werken via SD Worx Staffing Solutions' geven we je een indruk van de werkwijze van SD Worx Staffing Solutions en lees je welke voordelen er voor jou verbonden zijn aan het werken via SD Worx Staffing Solutions.

CAO voor uitzendkrachten (ABU)

In de CAO voor Uitzendkrachten zijn alle arbeidsvoorwaarden die van toepassing zijn op uitzendkrachten opgenomen zoals die zijn afgesproken tussen de CAO-partijen. Tevens is de CAO in het Engels en Pools beschikbaar.

Discriminatiebeleid

De bedrijfsvoering van SD Worx Staffing Solutions is er op gericht om werkzoekenden een eerlijke kans op werk te geven, ongeacht diens leeftijd, geslacht, burgerlijke staat, seksuele gerichtheid, levens-, politieke of geloofsovertuiging, ras, etnische afkomst of nationaliteit. Bij de werving en selectie worden werkzoekenden gelijk behandeld doordat zij uitsluitend worden beoordeeld op criteria die functie-gerelateerd zijn.

Lees hier ons discriminatiebeleid.

Je C.V. wordt verwerkt...
Upload je CV om direct op deze vacature te reageren.
óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier inschrijven   Inschrijfformulier

Vacature Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!