Links

Wil je meer weten over jouw rechten en plichten? Bekijk dan onderstaande links. Op deze websites kun je meer informatie vinden over de CAO voor uitzendkrachten, pensioenregelingen, het UWV en de huidige wet- en regelgeving.

Heb je na het bekijken van deze websites nog vragen? Bekijk dan ook eens onze FAQ-pagina, de downloadpagina of neem contact op met jouw contactpersoon bij SD Worx Staffing Solutions.

ABU

SD Worx Staffing Solutions is lid van de ABU. Uitzendbureaus die lid zijn van de ABU voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Bij een uitzendonderneming die is aangesloten bij de ABU kun je voor alle vormen van flexibel werk terecht. Op hun website vindt je nog meer relevante informatie.

De CAO voor uitzendkrachten en de samenvatting hiervan kun je hier downloaden.

Werknemersorganisaties
De ABU heeft de CAO samen met de volgende vakbonden afgesloten:

STIPP PENSIOEN

Als medewerker van SD Worx Staffing Solutions heb je recht op pensioen. Het pensioen is geregeld via StiPP. Dit staat voor Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten. Afhankelijk van het aantal gewerkte weken voor een uitzendonderneming kom je in aanmerking voor de Basisregeling of de Plusregeling.

Op StiPP Pensioen vind je meer informatie over de pensioenregelingen en kun je een aantal brochures downloaden.

Voor vragen over je pensioen bij StiPP kun je tijdens kantooruren contact opnemen met de Klantenservice. De Klantenservice is telefonisch bereikbaar via 030 277 56 90 op werkdagen tussen 8:00 en 18:00 uur. 

UWV

UWV is het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen. UWV zorgt voor deskundige, doelgerichte en efficiënte landelijke uitvoering van arbeidsmarkt- en gegevensdienstverlening en de werknemersverzekeringen zoals WW, WIA (IVA en WGA), Wajong, WAO, WAZ, Wazo en de Ziektewet.

RIJKSOVERHEID

De website Rijksoverheid geeft informatie over de wet- en regelgeving van de Rijksoverheid.

Je C.V. wordt verwerkt...
Upload je CV om direct op deze vacature te reageren.
óf via het reguliere formulier solliciteren
Sollicitatieformulier

Je C.V. wordt verwerkt...
Je kunt direct je C.V. uploaden om in te schrijven
óf via het reguliere formulier inschrijven   Inschrijfformulier

Vacature Alert

Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures.

Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!